Kansainvälistymisklinikka.

“Highway to Middle East and Northern Europe”
Kohdemaat: Lähi-Itä, Pohjois-Afrikka, Norja, Baltian maat

Kansainvälisten markkinoiden muutos ja nopea kasvu on tehnyt laajentumisen haastavaksi ja työlääksi tehtäväksi. Monet päätöksenteossa tarvittavat tiedot vaativat perusteellista kohdemarkkinoiden tuntemusta ja tutkimista. Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan kasvavilla ja kehittyvillä markkinoilla olisi mahdollisuuksia myös suomalaisille yrityksille. Suuret kehityssuunnitelmat edellyttävät ratkaisuja monilla aloilla, kuten koulutus, vedenkäsittely, cleantech, jätehuolto, ruoka ja juoma, rakentaminen, ICT, automaatio ym. Kansainvälistymisklinikalla saat tietoa kohdemaiden markkinoille pääsystä.

Kansainvälistymisklinikka järjestetään yhteistyössä MK Bridge Oy:n kanssa. Klinikalla selvitetään yrityksesi tuotteiden ja palveluiden vientimahdollisuudet uusille markkinoille ja kartoitetaan kansainvälistymishankkeen palvelu- ja rahoitusmahdollisuuksia. Klinikkatapaaminen on sinulle maksuton alkukartoitus eikä se sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin.

Mohamed Eldesouki

Mohamed Eldesouki on kangasalalainen MK Bridge Oy:n toimitusjohtaja. Hän on neuvonut kansainvälistymishankkeissa suomalaisia yrityksiä ja ollut mukana julkisen sektorin kansainvälistymishankkeissa. MK Bridge Oy:n liiketoiminnan ydin on kansainvälinen myynti, liiketoiminnan kehittäminen, matchmaking sekä vahva verkostoituminen kohdemaissa. Services in English.