Omistajanvaihdosklinikka.

Omistajanvaihdos on yrityksen menestykseen vaikuttava kriittinen tekijä. Tämän johdosta on ensiarvoisen tärkeää tehdä omistajanvaihdossuunnitelma riittävän ajoissa. Ajoissa tehdyllä suunnitelmalla pystytään ennakoimaan yritysjärjestelyitä ja vaikuttamaan yrityksen kannattavuuteen sekä kiinnostavuuteen.

Omistajanvaihdosklinikka järjestetään yhteistyössä Suomen Yrityskaupat Oy:n ja Advance Team Oy:n kanssa.

Klinikalle ovat tervetulleita kaikki omistajanvaihdosta tai muita yritysjärjestelyjä pohtivat yrittäjät. Omistajanvaihdosklinikalla mietitään miten juuri sinun yrityksesi tapauksessa kannattaa edetä. Tunnin mittainen tapaaminen ei sido sinua mihinkään, mutta halutessasi saat asiantuntija-apua myös jatkotoimenpiteisiin, kuten yrityksen arvonmääritykseen, sukupolvenvaihdossuunnitelman laatimiseen tai yrityskauppaan liittyvien kauppakirjojen valmisteluun.

Taru Tuomainen

Sukupolvenvaihdosasiantuntija, KTT Taru Tuomainen on toiminut koulutus- ja konsulttiyrittäjänä 1998 alkaen. Taru on tehnyt väitöskirjansa perheyhtiöiden sukupolvenvaihdoksista v. 2006. Nykyään Taru työskentelee sukupolvenvaihdosasiantuntijana valtakunnallisessa Suomen Yrityskaupat -ketjussa. Aikaisemmin Taru on toiminut toimitusjohtajana valtakunnallisessa naisyrittäjäjärjestössä. Taru on neuvonut satoja yrittäjiä omistajanvaihdoksissa ja sukupolvenvaihdoksissa. Taru on kirjoittanut myös Vetäjä vaihtuu -opaskirjoja. Pirkanmaalla Taru on asunut v. 2017 alkaen ja Kangasalla Taru on asunut vuodesta 2020 alkaen.

Raimo Tihveräinen

Yritysvälittäjä ja ekonomi Raimo Tihveräinen on toiminut yrittäjänä lähes koko ikänsä. Raimon toimenkuvaan ovat kuuluneet kaikki tehtävät tuotannosta aina johtamiseen saakka sekä tuotekehitys että turvatuotteiden sertifioinnit EU-tasolla.