Avoimet työpaikat.

Kangasala on nopeasti kasvava yli 31 000 asukkaan kaupunki aivan Tampereen naapurissa. Kaupunki tunnetaan kesäpäivän kulttuurikaupunkina ja kaupungissa onkin satoja tapahtumia vuodessa. Elinkeinorakenne on vahvaa ja perinteistä, kaupungissa on n. 2000 yritystä ja toimialoista erottuu ruokatuotanto, rakennusala, metalliteollisuus ja hoivatyöpaikat. Matkailupuolella Kangasalan kaunis luonto, hevoset, wanhat autot, Kangasala-talo ja lähiruoka ovat matkailijoiden suosikkeja.

Business Kangasala Oy on Kangasalan kaupungin omistama elinkeino- ja matkailuyhtiö. Yhtiö etsii nyt palvelukseensa kahta uutta työntekijää.

MATKAILUKOORDINAATTORI

Business Kangasala Oy vastaa kaupungin matkailun kehittämisestä Visit Kangasala -brändin alaisuudessa. Haemme nyt joukkoomme matkailun moniosaajaa. Sinulla on entuudestaan vahvaa näyttöä matkailun kehittämisestä kansallisesti ja kansainvälisesti ja hyvät verkostot toimijoiden keskuudessa. Olet tiimipelaaja, joka pystyy tarvittaessa itsenäiseen työskentelyyn. Tunnet hankerahoituksen ja tiedät julkisen kilpailutuksen säännöt. Puhut ja kirjoitat sujuvasti englantia, muu kielitaito katsotaan eduksi. Sinulla on erinomaiset sometaidot ja tunnet digitaalisen markkinoinnin kokonaisvaltaisesti. Kangasalla on loistavat puitteet matkailijoiden hemmottelemiseksi. Matkailukoordinaattorin osalta arvostamme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

MARKKINOINTISIHTEERI

Etsimme myös osaavaa ja kokenutta markkinointisihteeriä. Osaat sujuvasti taittaa mainoksia ja markkinointimateriaalia. Olet sujuvasanainen ja monipuolinen tarinan kirjoittaja, et epäröi lähteä tapaamaan yrittäjiä ja löydät kiinnostavia yritystarinoita alueen yrityksistä. Osaat käytössä olevat WordPress- ja Meltwater -työkalut ja tunnet somen maailman. Olet oma-aloitteinen ja luovan kekseliäs, osaat tapahtumatuotannon prosessit ja olet mukana kehittämässä tapahtumakaupunkia. Työtehtäviin kuuluvat markkinointisihteerin lisäksi normaalit toimistotyöt ja toimit toimitusjohtajan apuna tarvittaessa. Arvostamme soveltuvaa alan tutkintoa ja vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Business Kangasalan toimisto sijaitsee Kangasalan keskustassa, osoitteessa Kunnantie 1.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 19.8.2019 klo 16.00 mennessä osoitteella paivi.kuusivaara@businesskangasala.fi. Lisätietoja voi puhelimitse kysyä maanantaina 12.8. klo 12–14 välisenä aikana puh. 044-430 9246 / Kuusivaara.

Lue lisää meistä businesskangasala.fi ja visitkangasala.fi