Avoimet työpaikat.

Kangasala on noin 32 000 asukkaan kuuluisa ja nuorekas Kesäpäivän kulttuurikaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Kangasalan yrityselämä on monipuolista ja yrityksille kehittymisen mahdollisuuksia tarjoavaa. Kangasalla on käynnissä merkittäviä yritysaluehankkeita: Tampereen rajalle nouseva Lamminrahka, Hervannan Ruskon läheisyyteen kaavoitettava Saarenmaa sekä Tarasten Kiertotalousalue.

Business Kangasala Oy on Kangasalan kaupungin omistama elinkeino- ja matkailuyhtiö. Yhtiö vastaa kaupungin yli 2000 yrityksen palvelemisesta ja tuottaa alueelle sijoittuvien yritysten laadukkaat tontti-, toimitila- ja neuvontapalvelut.

Yhtiö etsii nyt palvelukseensa:

YRITYSKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Olet markkinointi- ja myyntihenkinen yritysosaaja. Vastaat alueelle sijoittuvien yritysten neuvotteluista, etsit asiakkaille sopivia tontteja sekä toimitiloja ja kehität sijoittumispalveluja helposti saatavilla oleviksi ja toimiviksi. Sinulla on ennestään hyvät yritysverkostot, osaat kuunnella yritysasiakkaita ja tunnistaa heidän tarpeensa. Olet innostunut yritysten kehittämisestä sekä tiedolla johtamisesta. Osaamisesi voi olla vahvaa aluekehityksen, rakentamisen, rahoittamisen, hankkeiden tai hankintojen alalta. Arvostamme korkeakoulututkintoa ja/tai työelämässä hankittua vahvaa näyttöä yrityskehityksestä.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 19.6.2020 mennessä osoitteeseen: paivi.kuusivaara@businesskangasala.fi

Haastattelut suoritetaan viikolla 27 ja työ alkaa 1.8.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Päivi Kuusivaara, puh. 044 430 9246
15.-16.6.2020 kello 8-9

Business Kangasalan toimisto sijaitsee Kangasalan keskustassa, osoitteessa Kunnantie 1.