Loading...
Blogi2020-03-25T15:45:07+02:00

Juhajoki Works Oy:llä homma toimii

Juhajoki Works Oy on reilun vuoden vanha rakennusliike, mutta vastaan on ehtinyt tulla pikakelauksella jo miltei kaikki pk-yrityksen haasteet. Yrityksen kasvu on ollut voimakasta ja rekrytointitarve jatkuva. Jutun lopussa yrittäjä Mikko Juhajoki päivittää myös koronapandemian vaikutukset yritystoiminnalleen ja tämän hetken tilanteen.

20.3.2020|

Tredun harjoittelijat tekivät palvelutarvekyselyn keskustassa – lue millaisia palveluita kangasalalaiset kaipaavat!

Tredun liiketoiminnan opiskelijat Lassi Liuska ja Jesse Viitala suorittivat opiskeluihinsa kuuluvan työharjoittelun Business Kangasala Oy:ssä. Yhtenä työtehtävänä oli koostaa Tredun opiskelijoiden marraskuussa tekemän kyselytutkimuksen tulokset. Tutkimuksella kartoitettiin millaisia palveluja ihmiset Kangasalan keskusta-alueelle kaipaisivat.

24.1.2020|

Vehoniemen Alamaja on viihtyisä kahvila ja tilausravintola Kaivannon upeissa maisemissa

On monien sattumien summa, että Marjut Järvisestä tuli Vehoniemen Alamajan kahvila- ja tilausravintolayrittäjä. Nyt hän tarjoaa asiakkailleen jo kolmatta vuotta herkullisia ruokia ja inspiroivan miljöön erilaisten juhlien ja tilaisuuksien pitopaikaksi. Alamaja sijaitsee Vehoniemen harjun alkupäässä, ylhäällä Kaivannon kanavan kupeessa.

19.12.2019|

Ammattina yrittäjä

Yrittäjä ja Business Kangasala Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja Jussi Jokilampi pohtii kirjoituksessaan, miten erilaisia yrittäjät ovat ja miten heihin suhtaudutaan. Kenelle yrittäjyys lopulta sopii?

21.10.2019|