Flow-Flow admin info: Please choose stream layout on options page.

Huolenpitokampanja.

Voi hyvin, yrittäjä!

Ota hetki aikaa ja katsele ajatuksia herättävät ja innostavat Marja-Liisa Mankan videot työhyvinvoinnin kehittämisestä.

Aika on monella tapaa rankka ja siksi onkin hyvin tärkeää, että yrittäjä huolehtii myös omasta jaksamisestaan. Hyvinvoiva yrittäjä on sekä innovatiivisempi että tehokkaampi kuin uupunut yrittäjä. Omaa työhyvinvointia kehittämällä voi luoda myös kilpailukykyä.

Vko 45
Osa 1: Katsaus yrittäjän työhyvinvointiin – hyvät ja huonot uutiset

Vko 46
Osa 2: Stressin tunnistaminen. Nähdäkseen on pysähdyttävä.

Vko 47
Osa 3: Miten selvitä myllerryksessä? Näkökulman vaihdos.

Vko 48
Osa 4: Omat voimavarat: asenteet, psykologinen pääoma

Vko 49
Osa 5: Huolehdi palautumisestasi

Business Kangasala Oy:n marraskuinen huolenpitokampanja kiinnitti huomiota yrittäjien hyvinvointiin ja jaksamiseen. Viikoittain julkaistuilla videoilla vinkkejä ja inspiraatiota yrittäjille jakoi Marja-Liisa Manka.

Marja-Liisa Manka (FT, YTM) on työhyvinvoinnin dosentti Tampereen yliopistosta ja kevytyrittäjä Kangasalta. Hän on kirjoittanut lukuisia työhyvinvointia käsitteleviä kirjoja ja on inspiroiva puhuja sekä esiintyjä.

Manka käsikirjoitti viisiosaisen Voi hyvin, yrittäjä -videosarjan Business Kangasalan huolenpitokampanjalle. Jaksoissa hän kertoo yrittäjänäkökulmasta muun muassa stressin tunnistamisesta, omien voimavarojen löytämisestä sekä siitä, miten palautumisesta huolehditaan. Marja-Liisa antaa myös pohdittavia tehtäviä yrittäjille.

Jaa tämä sivu!