Huolenpitokampanja.

Voi hyvin, yrittäjä!

Business Kangasala Oy käynnistää marraskuussa huolenpitokampanjan, joka kiinnittää huomiota yrittäjien hyvinvointiin ja jaksamiseen. Viikoittain julkaistavilla videoilla vinkkejä ja inspiraatiota yrittäjille jakaa työhyvinvoinnin dosentti Marja-Liisa Manka.

Koronaviruksen aiheuttamalla pandemialla on ollut vaikutuksia kaikkien yrittäjien arkeen.  Vaikutukset ovat hyvin erilaisia, mutta epätietoisuus vallitsevasta tilanteesta yhdistää kaikkia yrittäjiä toimialasta ja koosta riippumatta. Toiset yrittäjät ovat joutuneet taloudellisesti tukalampaan tilanteeseen kuin toiset; monilla on huolta työntekijöistä, asiakkaista, alihankintaketjujen toimivuudesta jne. Aika on monella tapaa rankka ja siksi onkin hyvin tärkeää, että yrittäjä huolehtii myös omasta jaksamisestaan. Hyvinvoiva yrittäjä on sekä innovatiivisempi että tehokkaampi kuin uupunut yrittäjä. Omaa työhyvinvointia kehittämällä voi luoda myös kilpailukykyä.

Marja-Liisa Manka (FT, YTM) on työhyvinvoinnin dosentti Tampereen yliopistosta ja kevytyrittäjä Kangasalta. Hän on kirjoittanut lukuisia työhyvinvointia käsitteleviä kirjoja ja on inspiroiva puhuja sekä esiintyjä.

Marja-Liisa Manka on käsikirjoittanut viisiosainen Voi hyvin, yrittäjä -videosarjan Business Kangasalan huolenpitokampanjalle. Jaksoissa hän kertoo yrittäjänäkökulmasta muun muassa stressin tunnistamisesta, omien voimavarojen löytämisestä sekä siitä, miten palautumisesta huolehditaan. Marja-Liisa antaa myös pohdittavia tehtäviä yrittäjille.

Business Kangasalan huolenpitokampanja on suunnattu kaikille yrittäjille ja yrittäjämielisille. Kampanja pitää sisällään marraskuun joka maanantai julkaistavan videon. Kannustamme myös yrittäjiä jakamaan sosiaalisen median kanavissa omia vinkkejään jaksamiseen ja työhyvinvoinnin kehittämiseen liittyen. Yrittäjien vinkit kootaan kampanjan lopuksi julkaisuun, josta jokainen yrittäjä voi poimia itselleen sopivimmat ideat. Keskusteluun voi osallistua sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube) aihetunnisteella #huolenpitokampanja ja mielellään myös merkitä mukaan Business Kangasala Oy.

Videosarja: Voi hyvin, yrittäjä!

Julkaisemme viikoittain jakson Marja-Liisa Mankan Voi hyvin, yrittäjä -videosarjasta YouTube-kanavallamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Videot löytyvät ilmestyttyään myös täältä.

Vko 45
Osa 1: Katsaus yrittäjän työhyvinvointiin – hyvät ja huonot uutiset

Vko 46
Osa 2: Stressin tunnistaminen. Nähdäkseen on pysähdyttävä.

Vko 47
Osa 3: Miten selvitä myllerryksessä? Näkökulman vaihdos.

Vko 48
Osa 4: Omat voimavarat: asenteet, psykologinen pääoma

Vko 49
Osa 5: Hyvinvoinnin askeleita: palautuminen ja hyvinvoinnin askeleet

Jaa omat työhyvinvointivinkkisi – ja osallistut samalla arvontaan!

Arvomme joka viikko hyvinvointia tukevia lahjakorttipalkintoja (hemmottelua, viihdettä, vapaa-aikaa) kaikkien keskusteluun osallistuneiden kesken. Voit jakaa omat vinkkisi työhyvinvointiin liittyen ja osallistua keskusteluun kommentoimalla sosiaalisen median kanavissa aihetunnisteella #huolenpitokampanja. Merkitse mielellään mukaan myös Business Kangasala.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Business Kangasala Oy eikä siinä ole osallisena muita tahoja. Arvomme joka viikko 45-48 kaksi lahjakorttipalkintoa (arvo noin á 50€) ja viikolla 49 yhden pääpalkinnon (arvo noin 100€) niiden kesken, jotka kyseisellä viikolla ovat Twitterissä, Linkedinissä tai Facebookissa osallistuneet yrittäjien työhyvinvointivinkkien jakamiseen aihetunnisteella #huolenpitokampanja tai muuten reagoineet Voi hyvin, yrittäjä -videoihin. Lahjakortit ovat kangasalalaisiin yrityksiin. Voittajille ilmoitamme sekä kommentoimalla julkaisuun että henkilökohtaisesti. Pidätämme myös oikeuden jakaa kunniamainintoja.

Alla olevalla someseinällä voit seurata keskustelua.