Tule yrittäjäksi Kangasalle! Meillä on tarjolla erikokoisia yritystontteja hyvillä sijainneilla, monille eri toimialoille. Verkotamme sinut mielellämme paikallisiin alihankintaketjuihin ja opastamme paikallisten hankintojen maailmaan.

Kangasalan sijainti on mitä mainioin. Autolla hurautat Tampereelta Kangasalan keskustaan vartissa. Julkisilla pääset puolen tunnin välein Kangasala-Tampere -väliä ja pyörätietkin tuolla välillä ovat varsin mallikkaat. Yritysalueita ovat Tampereen rajalla sijaitseva Lamminrahka ja Lemetty, siitä kivenheiton päässä Lentola ja Kallio, lähimpänä Kangasalan keskustaa sijaitsee Asema.

Avustamme työvoiman saamisessa ja teemme yhteistyötä mm. paikallisen ammattioppilaitos Tredun ja Kangasalan kaupungin työllisyysyksikön kanssa. Alueellamme toimii myös useita paikallisia ja valtakunnallisia vuokratyöfirmoja.

Kangasalta löytyy paljon rakennusalan yrityksiä. Vahvaa maarakennusalaa esittelemme e-lehdessämme.

 

Kangasalan yritysalueet: Monipuolinen voimavara Tampereen naapurissa

Vain kivenheiton päässä Tampereelta sijaitseva Kangasala tarjoaa monipuolisia ja houkuttelevia mahdollisuuksia eri kokoluokan yrityksille. Dynaaminen, viihtyisä kaupunki on onnistunut yhdistämään idyllisen ympäristönsä ja modernin infrastruktuurinsa tavalla, joka tekee siitä erinomaisen asemapaikan niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Kangasalan strateginen sijainti, kattavat liikenneyhteydet ja vahva paikallinen tukiverkosto luovat vetovoimaisen kokonaisuuden yritystoiminnan sijoitukseen.

Kangasalan elinvoimainen yhteisö tukee paikallisia yrityksiä monin tavoin – kaupunki panostaa aktiivisesti yrittäjyyden edistämiseen tarjoamalla erilaisia neuvonta- ja tukipalveluita, sekä järjestämällä verkostoitumistapahtumia.
Kangasalan kaupungin joustava kaavoituspolitiikka mahdollistaa nopean reagoinnin yritysten muuttuviin tarpeisiin.

Yksi merkittävimmistä eduista yritystoiminnan siirtämisessä Kangasalle ovat kuitenkin luonnonläheisyys ja hyvä elämänlaatu, joita Kangasala tarjoaa niin yrittäjille kuin työntekijöillekin. Alueen upeat järvimaisemat, laajat ulkoilualueet ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet luovat  houkuttelevan paikan asua ja työskennellä. Luonnon läheisyys ja hyvät harrastusmahdollisuudet voivat parantaa työntekijöiden tyytyväisyyttä ja sitoutumista sekä helpottaa uusien osaajien rekrytointia.

Kangasalan yritysalueiden sijainti ja liikenneyhteydet

Kangasalan yritysalueet sijaitsevat strategisesti erinomaisella paikalla, tehden niistä houkuttelevan vaihtoehdon monenlaisille yrityksille. Kaupunki on vain noin 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta, tarjoten nopean ja helpon pääsyn Pirkanmaan suurimpaan kaupunkiin ja sen tarjoamiin palveluihin. Kangasala sijaitsee myös valtateiden 9 ja 12 risteyksessä, mahdollistaen sujuvat yhteydet niin itään kuin länteenkin.

Liikenneyhteydet eivät rajoitu pelkästään maanteihin; alueelta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet sekä Tampereelle että muihin lähikuntiin. Tämä helpottaa työntekijöiden liikkumista ja vähentää työmatkoihin kuluvaa aikaa. Lisäksi Kangasalan yritysalueilta on kätevät yhteydet Tampere-Pirkkalan lentokentälle, joka avaa ovia kansainvälisille markkinoille.

Kangasala ei siis ole pelkästään hyvä paikka yrityksen perustamiseen, vaan myös menestyksekkääseen kasvattamiseen! Tutustu Lamminrahkan yritysalueeseen täällä.

Paikalliset palvelut ja tukiverkostot

Kangasalan yritysalueet hyötyvät laajasta valikoimasta paikallisia palveluita, sekä vahvasta tukiverkostosta, jotka tekevät liiketoiminnan harjoittamisesta sujuvaa ja tehokasta. Kaupunki tarjoaa kattavat peruspalvelut, kuten terveydenhuollon, koulutuksen ja päivittäistavarakaupat, tehden arjesta helppoa sekä yrittäjille että heidän työntekijöilleen.

Yrityksille suunnatut erityispalvelut ovat merkittävä osa Kangasalan vetovoimaa. Kaupunki tekee tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa tarjotakseen monipuolisia neuvonta- ja kehittämispalveluita. Business Kangasala auttaa yrityksiä löytämään sopivia toimitiloja, järjestää koulutuksia ja verkostoitumistilaisuuksia sekä tarjoaa rahoitusneuvontaa. Lisäksi kaupungin elinkeinopalvelut tukevat uusia yrityksiä aina liikeidean kehittämisestä toiminnan käynnistämiseen ja kasvattamiseen saakka.

Kangasala on aktiivinen jäsen erilaisissa alueellisissa ja valtakunnallisissa yritysverkostoissa, mikä avaa paikallisille yrittäjille ovia laajempiin markkinoihin ja mahdollisuuksiin. Yhteistyö Business Tampereen sekä muiden lähialueiden elinkeinoelämän toimijoiden kanssa luo synergiaetuja, jotka hyödyttävät kaikkia osapuolia.

Miksi siirtyä Kangasalan yritysalueelle?

Kangasalan strateginen sijainti ja erinomaiset liikenneyhteydet takaavat sujuvan logistiikan ja helpon saavutettavuuden sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla – mikä on erityisen tärkeää esimerkiksi kaupan, teollisuuden ja logistiikan aloilla toimiville yrityksille.Kangasalan kaupungin joustava kaavoituspolitiikka ja nopea lupaprosessi helpottavat uusien hankkeiden käynnistämistä.
Kangasala panostaa vahvasti paikallisten palveluiden ja tukiverkostojen kehittämiseen.

Business Kangasala tarjoaa kattavia neuvonta- ja tukipalveluita kaikenkokoisille yrityksille aina perustamisesta kasvuvaiheeseen saakka.
Yhteistyö muiden alueellisten toimijoiden kanssa avaa myös uusia mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja liiketoiminnan laajentamiseen.
Kangasalan sitoutuminen kestävään kehitykseen tekee siitä ihanteellisen paikan vastuullisesti toimiville yrityksille. Kaupunki tarjoaa tukea ympäristöystävällisiin hankkeisiin ja energiatehokkuuden parantamiseen, mikä voi tuoda merkittäviä säästöjä pitkällä aikavälillä sekä parantaa yrityksen mainetta vastuullisena toimijana.

 

Tontin ostaminen Kangasalan yritysalueelta

Tontin ostaminen Kangasalan yritysalueelta on suunniteltu mahdollisimman sujuvaksi ja yrittäjäystävälliseksi. Kaupunki tarjoaa monipuolisen valikoiman tontteja eri tarpeisiin, olipa kyseessä sitten pieni toimistotila tai laaja teollisuustontti. Tonttien hinnat ovat kilpailukykyisiä, tehden investoinnista houkuttelevan vaihtoehdon verrattuna moniin muihin kasvukeskuksiin.

Ensimmäinen askel tontin hankinnassa on yhteydenotto Business Kangasalaan, josta saat kattavaa tietoa vapaana olevista tonteista, niiden hinnoittelusta sekä kaavoituksesta. Lisäksi asiantuntijat auttavat sinua arvioimaan parhaiten tarpeisiisi sopivan sijainnin ja tarjoavat neuvontaa lupaprosessissa.

Kangasala panostaa nopeaan ja joustavaan lupakäsittelyyn. Rakennusluvat ja muut tarvittavat luvat pyritään käsittelemään mahdollisimman tehokkaasti, jotta yrityksesi pääsee aloittamaan toimintansa ilman turhia viivytyksiä. Tämä nopeuttaa hankkeen käynnistämistä ja vähentää odottamiseen kuluvaa aikaa.

Ota yhteyttä

© Business Kangasala 2024 Creative Crue