Business Tampere: Johdanto hallitustyöhön -koulutussarja: Hallitus kestävän liiketoiminnan ja kasvun rakentajana

Lämpimästi tervetuloa mukaan Business Tampereen ja Tampereen Kauppakamarin yhteistyössä tuottamaan Johdanto hallitustyöhön -koulutussarjaan. Koulutussarjan tavoitteena on toimia lähtölaukauksena hallitustyön kehittämiselle ja ammattimaistamiselle. Koulutussarja koostuu kolmesta koulutuksesta, joihin voi osallistua joko yhteen tai useampaan. Koulutussarjan kaikki koulutuskerrat ovat ilmaisia.

Toisen koulutuskerran teemana on: Hallitus kestävän liiketoiminnan ja kasvun rakentajana. Kauppakamarin HHJ-kouluttaja Ismo Salmisen luotsaamana osallistujat pääsevät syventämään ymmärrystään hallituksen toiminnasta sekä oppimaan käytännöistä, jotka edistävät menestyvää yritystoimintaa.

Koulutuskerran aikana syvennytään mm. seuraaviin aiheisiin:
– Miten hallitus voi kehittää yrityksen tuloksellisuutta ja suorituskykyä?
– Miten hyvä hallitus työskentelee?
– Miten liiketoimintapäätöksiä kannattaa valmistella, tehdä ja viedä käytäntöön?

Tapahtuma on suunnattu niin nykyisille kuin tuleville hallituksen jäsenille, jotka eivät ole vielä hallitustyön ammattilaisia, mutta haluaisivat kasvaa sellaisiksi. Koulutuksen osallistujamäärä on rajattu ja paikalle mahtuu vain 24 nopeinta. Jos osallistujapaikat on täytetty, siirryt jonotuslistalle ja sinulla on silti mahdollisuus päästä mukaan koulutukseen. Peruutuspaikan aukeamisesta ilmoitetaan sinulle sähköpostitse. Koska paikkoja on rajoitetusti, huomioithan, että koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi peruuttaa viimeistään 5 arkipäivää ennen tapahtumapäivää. 27.9.2023 jälkeen peruutetut ilmoittautumiset ja saapumatta jättämiset laskutetaan ilmoittautuneelta (160 €).

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Mikä? Johdanto hallitustyöhön -koulutussarja: Hallitus kestävän liiketoiminnan ja kasvun rakentajana
Missä? Kokouskeskus pellava Nh. Koski-Tammer, Kelloportinkatu 1 B, 33100 Tampere
Milloin? Keskiviikkona 4.10.2023 klo 13-16

 

Ilmoit. päättyy: 27.09.2023 15:00
Kieli: suomi
Hinta: Ilmainen

© Business Kangasala 2023