Business Tampereen vastuullisuus-sarja: Kuinka selvitä vastuullisuuden vaatimusviidakossa? -webinaari yhteistyössä Gaian kanssa

Lämpimästi tervetuloa Vastuullisuus -tapahtumasarjan: Kuinka selvitä vastuullisuuden vaatimusviidakossa? -webinaariin yhteistyössä Gaian kanssa!

Yritysmaailma on täynnä erilaisia vaatimuksia ja viitekehyksiä vastuullisuuden ja ESG:n ympärillä. CSRD, EU-taksonomia, SBT, yritysten huolellisuusvelvoite, ilmastoriskikartoitus – ovat vain joitakin termejä, jotka ovat osa vastuullisuuden vaatimusviidakkoa. Tiedätkö, miten nämä eri vaatimukset liittyvät toisiinsa? Onko sinulle epäselvää, miten ne tukevat yrityksen vastuullisuutta ja kestävää liiketoimintaa kokonaisuutena?

Vastuullisuus -tapahtumasarjan: Kuinka selvitä vastuullisuuden vaatimusviidakossa? -webinaarissa Gaian asiantuntijat pureutuvat näihin aiheisiin ja vastaavat tärkeisiin kysymyksiin vastuullisuuden vaatimuksista ja niiden kytkemisestä liiketoimintahyötyihin!

Gaia on vihreän siirtymän johtava asiantuntija. Gaian asiantuntijat ovat jo 30-vuoden ajan auttaneet yrityksiä vihreän siirtymän murroksessa ja Gaia johtaa muutosta esimerkillä olemalla ilmastopositiivinen yritys.

Webinaarin tarkoituksena on valaista:

  • mihin vaatimukset tähtäävät
  • miten vaatimukset liittyvät toisiinsa
  • keinoja edistää, todentaa ja johtaa vastuullisuutta niin, että siitä syntyy liiketoimintahyötyä eikä vain pelkkiä kustannuksia

Lisäksi tarjoamme kymmenelle yritykselle mahdollisuuden sparrata (30 min) Gaian asiantuntijoiden kanssa viikoilla 42-44. Keskustelun tarkoituksena on sparrata yrityksen haasteista vastuullisuusvaatimusten suhteen ja tarkentaa tämän pohjalta tapahtuman sisältöä.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Aika: 16.11.2023 klo 10-12
Paikka: Webinaari
Kieli: suomi
Hinta: Ilmainen

 

© Business Kangasala 2023