Idean myynti ja pitchaus: Tervetuloa mukaan Business Tampereen ja Tampereen yliopiston tapahtumaan

Lämpimästi tervetuloa Business Tampereen ja Tampereen yliopiston tapahtumaan!

Mikä erottaa ideani ja yritykseni muista?

Hyvä pitch on kristallin kirkas myynti- tai hissipuhe, jonka sisältö, tarina ja asenne ottavat kuulijan haltuunsa. Hyvin harjoiteltu ja mukaansa tempaava pitch on yleisölle mieleenpainuva kokemus.

 

Puhujat:

Raul Berlanga Zarate (TAU); Raúl on kokenut yrittäjyyden ja tiimioppimisen valmentaja. Nykyään hän työskentelee Tampereen korkeakouluyhteisön HUBSissa, jossa mm. hän vetää HUBS Yrityshautomoa.

Oman idean selkeä esittäminen tai pitchin rakentaminen voi tuntua hankalalta. Tässä tapahtumassa Raúl antaa konkreettisia keinoja ja vinkkejä joista on hyötyä sekä konkareille että kokemattomille. Niiden avulla pääset oman tilanteesi mukaan kirkastamaan ideasi tai hiomaan pitchisi loppuun. Tapahtumassa pääset matalalla kynnyksellä harjoittelemaan uudet taitosi fasilitoidulla verkostoitumisosuudella. Luvassa on myös vapaata verkostoitumista.

 

Koulutusosuuteen on mahdollista osallistua myös etänä. Ilmoitathan halukkuudestasi osallistua etäopetukseen ilmoittautumislomakkeessa.

 

Ohjelma ja aikataulu

16.30-17.00 Tapahtuma alkaa kahvitarjoilulla ja verkostoitumisella

17.00-18.00 Raul pitää koulutuksen ja opastaa meidät timanttisen myyntipuheen maailmaan

18.00-18.30 Opastettua verkostoitumista

18.30-19.30 Vapaata verkostoitumisaikaa

 

Tilaisuus järjestetään osana DigiHealth2 (EAKR-hanketta).

Tilaisuus on avoin kaikille; kohdeyleisönä on erityisesti terveys- ja hyvinvointialan yritykset, start-upit, tutkijat sekä muut aiheesta kiinnostuneet.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan!

 

 

© Business Kangasala 2023