Tagomo Bisnesluokka 3.0 – Jari Sarasvuo

Tagomo Bisnesluokka 3.0 valtaa lavan ja parrasvalot jo kolmatta kertaa tiistaina 3. lokakuuta. Tällä kertaa Bisnesluokalle on buukattu spotti Tampereen Nokia Arenalta, joka tarjoaa tapahtumalle vaikuttavan estradin. Näyttävä Eventum-tila on areenan kansitason tapahtumarikas helmi, jonka upeat puitteet mahdollistavat mieleenpainuvan iltapäivän!

Historian kolmannen Bisnesluokan tähtipuhujana on mies, joka ei esittelyjä kaipaa: legendaarinen, vaikuttava yrittäjä Jari Sarasvuo! Sarasvuolla on poikkeuksellinen taito pitää yleisö otteessaan, mikä tekee tapahtumaelämyksestä takuuvarmasti ainutlaatuisen ja ikimuistoisen.

Oivalluksen tunnehinta on hämmennys, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä? Osallistu Sarasvuo-elämykseen ja koe itse! Tapahtuma alkaa tervetuliaiskahveilla klo 11.30 ja päättyy noin klo 16.

Haluaisitko jatkaa verkostoitumista myös varsinaisen tilaisuuden jälkeen? Ilmoittaudu Bisnesluokka + after work -vaihtoehtoon! Eventum-tila muuntautuu tapahtuman jälkeen after workien areenaksi. Osallistujat saavat nauttia verkostoitumisesta, livemusiikista ja omakustanteisen baarin antimista klo 16–18.

Bisnesluokka on tälläkin kertaa maksuton tapahtuma. Ilmoita itsesi mukaan nyt, sillä paikkoja on rajattu määrä!

Bisnesluokka on mainostoimisto Tagomo Digitalin kehittämä tapahtuma­konsepti, joka kokoaa kerta toisensa jälkeen yritysmaailman huipputyypit ja valtakunnan ykköspuhujat saman katon alle. Halusimme luoda yhteisön, jossa yrittäjät pääsevät luomaan uusia kontakteja bisnesverkostoonsa sekä kokemaan elämyksiä ja oivalluksia tapahtumien muodossa. Konseptin tavoitteena on tarjota yrittäjille ja muille yritysmaailman vaikuttajille avaimia sekä omaan että liiketoiminnan kasvuun ja kehitykseen.

Tapahtuma on maksuton.

Ilmoit. päättyy: 29.09.2023 00:00
Kieli: suomi
Hinta: Ilmainen

© Business Kangasala 2023