Webinaari: Teollisuus ja ilmasto

Ilmastoverkoston maaliskuun webinaarin teemana on teollisuus ja ilmasto.

Webinaarissa kuulemme, millaisia ilmastotoimia terästeollisuuden johtava yritys Outokumpu ja sastamalalainen sairaala- ja hoitokalusteiden valmistaja Lojer ovat tehneet pienentääkseen toimintansa hiilijalanjälkeä ja vauhdittaakseen vihreää siirtymää.

EK:n johtava asiantuntija Janne Peljo keskittyy omassa puheenvuorossansa siihen, miten energiamurros vaikuttaa teollisuuden kilpailukykyyn. Energiamurros etenee Suomessa ja maailmalla vauhdilla, mikä muovaa teollisuuden toimintaympäristöä. Suomessa on vireillä vahva investointiaalto erityisesti energia- ja teollisuustoimialoilla, mutta miltä sen eteneminen näyttää, kun inflaatio, korkotason nousu ja talousnäkymien heikkeneminen haastavat investointiaikeita?

Varaa kalenteristasi torstai 14.3.2024 klo 9.00-10.15 ja liity maksuttomaan webinaariin.

Muista ilmoittautua tapahtumaan, jotta saat linkin webinaariin.

Puheenvuorot:

  • Energiamurros teollisuuden kilpailukyvyn ajurina, Janne Peljo, johtava asiantuntija (Elinkeinoelämän keskusliitto EK | Vihreä kasvu)
  • Terästeollisuus kiihdyttämässä vihreää siirtymää – Outokummun vastuullisuusstrategia, Heidi Peltonen, vastuullisuusjohtaja (Outokumpu)
  • Vastuullisella liiketoimintamallilla kohti hiilineutraaliutta, Ville Laine, toimitusjohtaja (Lojer Oy)

Webinaari järjestetään osana Etelä- ja Lounais-Pirkanmaan ilmastoekosysteemi -hanketta, jota rahoittaa ympäristöministeriö.

Kieli: suomi
Hinta: Ilmainen

© Business Kangasala 2024 Creative Crue