Loading...

Asiantuntijaklinikka: Omistajanvaihdos ja yritysjärjestelyt

Omistajanvaihdos on yrityksen menestykseen vaikuttava kriittinen tekijä. Tämän johdosta on ensiarvoisen tärkeää tehdä omistajanvaihdossuunnitelma riittävän ajoissa. Ajoissa tehdyllä suunnitelmalla pystytään ennakoimaan yritysjärjestelyitä ja vaikuttamaan yrityksen kannattavuuteen sekä kiinnostavuuteen.

Omistajanvaihdosklinikka järjestetään yhteistyössä Advance Team Oy:n kanssa. Klinikalle ovat tervetulleita kaikki omistajanvaihdosta tai muita yritysjärjestelyjä pohtivat yrittäjät. Omistajanvaihdosklinikalla mietitään miten juuri sinun yrityksesi tapauksessa kannattaa edetä. Tunnin mittainen tapaaminen ei sido sinua mihinkään, mutta halutessasi saat asiantuntija-apua myös jatkotoimenpiteisiin, kuten yrityksen arvonmääritykseen, sukupolvenvaihdossuunnitelman laatimiseen tai yrityskauppaan liittyvien kauppakirjojen valmisteluun.

Yritysvälittäjä ja ekonomi Raimo Tihveräinen on toiminut yrittäjänä lähes koko ikänsä. Raimon toimenkuvaan ovat kuuluneet kaikki tehtävät tuotannosta aina johtamiseen saakka sekä tuotekehitys että turvatuotteiden sertifioinnit EU-tasolla.

Seuraavat klinikat: ti 2.2.2021

Varaa aikasi: senni.jalonen@businesskangasala.fi

Date

2.2.2021

Time

08:00 - 16:00
Lisätietoja klinikoista
QR Code
Go to Top