Loading...

Asiantuntijaklinikka: Immateriaalioikeudet (IPR)

Lyhenteellä IPR tarkoitetaan aineettoman omaisuuden oikeuksia (Intellectual Property Rights). IPR suojaa yrityksessäsi sen, mikä on arvokkainta. Lisäksi IPR voi tuoda lisää liikevaihtoa, suojata oman toiminta-alueen ja estää kilpailijoita kopioimasta omia tuotteita tai palveluita.

IPR-neuvonta järjestetään yhteistyössä Business Kangasalan ja Kolster Oy Ab:n kesken. Keskustelut ovat maksuttomia ja ehdottoman luottamuksellisia. Keskustelun jälkeen yrittäjälle jää selkeä kuva oman yrityksensä sijoittumisesta IPR-kentälle: mitä mahdollisuuksia yrityksellä voi olla hakea suojausta omalle toiminnalleen (esim. tavaramerkit, patentit), millaiset ovat suojauksen kustannukset ja aikataulut, mitä asioita kannattaa huomioida sopimuksissa esimerkiksi alihankkijoiden kanssa, onko vaaraa, että yritys loukkaa toisen yrityksen IPR-oikeuksia ja voi joutua kiellon kohteeksi jne.

Tuotantotalouden DI Liisa Nieminen on kokenut kasvuyritysten sparraaja, joka on tottunut arvioimaan yritysten liiketoimintaa kokonaisuutena ja strategialähtöisesti. Hän auttaa kehittämään innovaatioistaan uusia kasvun mahdollistavia tuotteita, palveluita ja uutta liiketoimintaa.

Seuraavat klinikat: to 4.2.2021

Varaa aikasi: senni.jalonen@businesskangasala.fi

Date

4.2.2021

Time

09:00 - 16:00
Lisätietoja klinikoista
QR Code
Go to Top