Loading...

Yrittäjille suunnattu keskustan kehittämisfoorumi

Tervetuloa keskustelemaan ja ideoimaan Kangasalan keskustan kehittämistä iltapäiväbissen/kahvin merkeissä Kulttuuriravintola Jalmariin perjantaina 20.5. klo 15–16.30.

Kehittämisfoorumi liittyy meneillään olevaan Kangasalan keskusta-alueen kehittämishankkeeseen, ja keskusteluiden aikana on tarkoitus kerätä yrittäjien näkemyksiä  ja konkreettisia ehdotuksia keskustan elävöittämiseksi. Tilaisuudessa pohdimme yhdessä, millainen Kangasalan keskustan tulisi olla, mihin suuntaan sitä tulisi kehittää, ja millainen keskusta-alue olisi elinvoimainen nyt ja tulevaisuudessakin.

Päivi Kuusivaara, toimitusjohtaja, Business Kangasala Oy
Saija Haavisto, puheenjohtaja, Kangasalan Yrittäjät ry

Ilmoittaudu mukaan: https://forms.office.com/r/XYXCS1L0BJ

 

Lisätietoa hankkeesta:

Swecon konsulttityönä toteutettava Kangasalan keskusta-alueen kehittämishanke on alkanut maaliskuussa 2022. Hankkeen tavoitteena on Kangasalan keskustan elinvoiman lisääminen monipuolisuutta, saavutettavuutta ja houkuttelevuutta parantamalla. Hankkeen tiimoilta on järjestetty huhtikuussa konsulttien omana työnä alustava visiointipäivä, jossa ideoitiin mm. etätyöpisteitä, picnic-rantaa sekä kävelyn edistämistä. Hanke on nyt edennyt vaiheeseen, jossa laaditaan Kangasalan keskustalle selkeä profiili, jota pyritään vahvistamaan seuraavissa työvaiheissa suunniteltavilla konkreettisilla toimenpiteillä. Toimenpide-ehdotuksia tullaan keräämään paikallisilta asukkailta lauantaina 21.5 järjestettävien kevätpäivien yhteydessä.

Date

20.5.2022
Expired!

Time

15:00 - 16:30

Lisätietoja

Ilmoittaudu mukaan
Business Kangasala Oy

Järjestäjä

Business Kangasala Oy
Email
info@businesskangasala.fi
Website
http://www.businesskangasala.fi
Ilmoittaudu mukaan
QR Code
Go to Top