Loading...

Keskiviikkoinfo: Vaikuttajamarkkinoinnilla myyntiä

Kaupallinen yhteistyö ja PR-lahja? Bloggari, tubettaja ja instagrammaaja?

Oletko miettinyt, miten tuotteesi tai palvelusi saisi näkyvyyttä suositulla Instagram-tilillä tai Youtube-kanavalla? Suunnitteletko yhteistyötä sosiaalisen median vaikuttajan kanssa, mutta et tiedä, mistä lähteä liikkeelle?

 

Lokakuun keskiviikkoinfossa syvennytään vaikuttajamarkkinointiin, jota on kutsuttu digitaalisen ajan puskaradioksi. Vaikuttajamarkkinoinnin teho perustuu sosiaalisen median vaikuttajilta saatuun suositukseen ja näkyvyyteen tuotteelle tai palvelulle. Seuraajilleen sosiaalisen median vaikuttajat ovat kuin ystäviä, joiden tuottamien sisältöjen parissa vietetään aikaa, ja joiden mielipiteillä on merkitystä.

 

Tilaisuudessa kuullaan esimerkkien kautta, miten vaikuttajamarkkinoinnilla on mahdollista hankkia uusia asiakkaita ja kasvattaa myyntiä. Luvassa myös tietoa Kangasalla kesällä 2021 toteutetuista vaikuttajavierailuista.

 

Puhujina ovat Visit Tampereen PR-asiantuntija Olga Javits sekä OAC Finland Oy:n markkinointipäällikkö Petra Kaipio. He kertovat esimerkkien kautta, miten vaikuttajamarkkinoinnilla on mahdollista hankkia uusia asiakkaita, kasvattaa myyntiä sekä hyödyntää verrattain edullista tapaa saada näkyvyyttä yritykselle tärkeiden kohderyhmien parissa. Luvassa myös tietoa Visit Kangasalan kesällä 2021 toteuttamista vaikuttajavierailuista.

 

Olga Javits vastaa Visit Tampereen kansainvälisistä ja kotimaisista vaikuttajayhteistöistä sekä mediasuhteista. Hän työskentee markkinointi ja viestintä -tiimissä ja tiiviissä yhteistyössä Visit Tampere Partners -verkoston kanssa edistäen alueen matkailua. Olgalla on kokemustasadoista vaikuttajayhteistöistä ja yritysten kanssa yhdessä toteutetuista kampanjoista.

 

Petra Kaipio toimii markkinointipäällikkönä OAC Finland Oy:llä. OAC Finland muun muassa valmistaa Skinbased™-karvapohjasuksia ja liukulumikenkiä sekä tuo maahan tunnettujen kansainvälisten outdoor-urheilubrändien tuotteita. Vaikuttajamarkkinointia OAC:lla käytetään La Sportiva -brändin kiipeily- ja polkujuoksukategorioiden yhteydessä. Tällä hetkellä brändin alla toimii Suomessa kiipeily- ja polkujuoksutiimi, johon kuuluu 13 aktiivista vaikuttajaa.

 

Tilaisuus järjestetään Teamsilla. Ilmoittaudu mukaan täältä! Saat kutsulinkin sähköpostiisi ennen tapahtumaa.

 

Date

13.10.2021
Expired!

Time

08:00 - 09:00

Hinta

Ilmainen

Lisätietoja

Ilmoittaudu tästä!
Kategoriat
Business Kangasala Oy

Järjestäjä

Business Kangasala Oy
Email
info@businesskangasala.fi
Website
http://www.businesskangasala.fi
Ilmoittaudu tästä!
QR Code
Go to Top