Loading...

SIX Valmistusklubi: Puristeteos-vierailu

Jos olet joskus miettinyt miten valmistavan teollisuuden pk-yrityksessä lisätään tuottavuutta, niin tämä vierailu tarjoaa mahdollisuuden tutustua yhteen kasvutarinaan. SIX Valmistusklubi vierailee Kangasalla Puristeteoksella, jossa toimitusjohtaja Ville Mäenpää on tuonut yritykseen huikean kehittymisen kulttuurin. Tässä 6 me vaihtavassa pk-yrityksessä on neljässä vuodessa investoitu digitaalisuuden lisäämiseen 0,5 me. Tekemisen teho on noussut 15% vuosivauhtia.

Virtuaalisella vierailulla kuullaan yrityksen kehittymispolusta ja tehdyistä toimenpiteistä. Lisäksi kuulemme aikaansaaduista muutoksista tuottavuuteen ja toimintatapoihin. Pääsemme myös tutustumaan yrityksen tuotantoon. Tarkoitus on esittelyn ja esitysten lisäksi käyttää aikaa yhdessä aiheesta keskusteluun. Pienissä yrityksissä digi-asioihin investoiminen ei ole itsestäänselvyys, joten aiheesta on hyvä jakaa kokemuksia ja oppeja myös osallistuvien yritysten kesken.

Valitettavasti paikanpäälle vierailu ei ole vielä nyt mahdollista, joten tarjoamme vierailun virtuaalisesti Teamsin kautta. Esitysten jälkeen on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja.

Ilmoittaudu mukaan Teams-tilaisuuteen täällä.

Business Tampereen tapahtumasivu täällä.

Date

17.9.2021
Expired!

Time

12:00 - 13:00
Kategoriat
Business Tampere

Järjestäjä

Business Tampere
Website
http://www.businesstampere.com
Ilmoittaudu tästä mukaan!
QR Code
Go to Top