Loading...

Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -kiertue Kangasalan torilla

Seitsemän Leader-ryhmää Pirkanmaalla ja Hämeenlinnan seutukunnassa järjestävät yhteistyökumppaneineen 27 paikkakuntaa kiertävän EU-rahoituskiertueen 12.8.-8.9.2021. Tämänkin kaiken EU mahdollistaa -roadshowlla tehdään näkyväksi sitä, miten EU-rahoituksella lisätään hyvinvointia paikallisesti.

Tärkeässä roolissa ovat paikalliset esimerkit ja erilaisten EU-hankkeiden toteuttajat: yhdistykset, yritykset, oppilaitokset, kehittämisorganisaatiot, kunnat ja kaikki muut tahot, jotka erilaista EU-rahoitusta hyödyntäen ovat luoneet uutta ja lisänneet hyvinvointia paikallisesti. Varsinaisen roadshown ohella EU-rahoituksen hedelmiä tehdään tunnetuksi myös sosiaalisessa mediassa koko kiertueen ajan.

Kangasalan torille kiertue saapuu torstaiaamupäiväksi 19.8.2021. Lisätietoa Kangasalan tapahtumasta tulossa myöhemmin!

Leader-ryhmät kiertuekumppaneineen kutsuvat mukaan sankoin joukoin hankkeita. Kutsu mukaan kiertueelle koskee niin EU-rahaa kehittämiseen hyödyntäneitä yrityksiä, yhdistyksiä, järjestöjä, oppilaitoksia, kuntia, nuorten ryhmiä kuin muitakin tahoja – isompia ja pienempiä EU-hankkeita! Lisätiedot Kantrin sivuilta!

 

Date

19.8.2021

Time

09:00 - 12:00

Sijainti

Kangasalan tori
Kategoriat
QR Code
Go to Top