Loading...

Yrityksen kasvun sparraus: EU-rahoitusmahdollisuudet pk-yrityksille

Mitä EU-hakuja on auki ja miten EU-raha voi hyödyttää pk-yrityksen kasvua? Kuinka EU-rahoitusta haetaan ja miksi juuri nyt kannattaa aktiivisesti selvittää EU:n tarjoamia rahoitusmahdollisuuksia?

Tule mukaan, kun Spinversen huippuasiantuntijat avaavat näköaloja EU-rahoituksen lähitulevaisuuden mahdollisuuksiin. Lisäksi kuulemme Business Finlandin sekä Business Tampereen tarjoamista EU-rahoitusneuvontapalveluista.

Webinaarissa käydään yrityslähtöisesti läpi Horisontti Euroopan ensi vuoden hakuja sekä avataan rahoituksen lisäksi löytyviä hyötyjä verkostoitumisen ja kumppanuuksien saralta. Toisena aiheena käydään läpi pk-yrityksille soveltuvien EU-ohjelmien (EIC Pathfinder, EIC Transition, EIC Accelerator & Eurostars) sisältämiä mahdollisuuksia. Jo yksin EIC:n ohjelmien osalta jaossa on 10 miljardia euroa vuosina 2021-2027. Lisäksi kuullaan tähänastisista uuden ohjelmakauden kokemuksista.

Puhujat, Spinverse Oy:n toimitusjohtaja Laura Koponen sekä konsultti Janne Kaukojärvi, ovat Suomen parhaita EU-rahoituksen asiantuntijoista ja he ovat tavattavissa myös Brella-alustalla tapahtuman ohjelman päätyttyä.

Ohjelma:

Avaussanat, Niina Immonen
Horisontti Eurooppa: katsaus vuoteen 2022, Laura Koponen, Spinverse Oy
EU-rahoitusmahdollisuudet pk-yrityksille, Janne Kaukojärvi, Spinverse Oy
Business Finlandin EU-rahoitusneuvonta, Markku Pekonen
Business Tampereen EU-helpdesk, Johannes Ahvo, Spinverse Oy
Kysymyksiä
Päätössanat, Niina Immonen
Verkostoitumista Brellassa

Tilaisuus järjestetään etätoteutuksena Brella-alustalla. Lähetämme osallistujille tarkemmat ohjeet osallistumisesta ja rekisteröitymisestä Brellaan.
Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on verkkoyhteys sekä tapaamisia varten mikrofoni ja kamera.

Lisätietoa:
Noora Vaaraniemi
Palveluvastaava, Business Tampere
p. 041 435 0883, noora.vaaraniemi@businesstampere.com

Ilmoit. päättyy: 27.10.2021 13:00

Kieli: suomi

Date

27.10.2021
Expired!

Time

13:00 - 15:00

Lisätietoja

Ilmoittaudu tästä!
Kategoriat
Business Tampere

Järjestäjä

Business Tampere
Website
http://www.businesstampere.com
Ilmoittaudu tästä!
QR Code
Go to Top