Kalliontie 17, 36220 KANGASALA

Osoite: Kalliontie 17, 36220 KANGASALA Tyyppi: toimitila Pinta-ala: 106 m2 Kauppatapa: vuokrattavana Vuokrahinta: Sopimuksen mukaan Myyntihinta: Hinnan lisätiedot: Vuokra sisältää lämmön ja veden. Sähkö laskutetaan alamittauksen mukaan.

Nyt vapautumassa tehokkaalla pohjaratkaisulla oleva, käytännöllinen hallilohko Kallion teollisuusalueella! Lattianeliöiden lisäksi tilaan on rakennettu 25 neliön parvitila, jota voi käyttää esimerkiksi toimisto- ja taukotilana.

Sisäkorkeus on 5,3 m. Iso nosto-ovi 3,5×4,1 m. Maalämpö, lattialämmitys, öljynerotuskaivo, koneellinen ilmanvaihto ja lämmöntalteenotto. Vuokra sisältää myös kunnossapitopalvelut. Asfaltoitu piha-alue. Hyvä sijainti Kallion teollisuusalueella kätevien kulkuyhteyksien päässä Lahdentien varrella! Tampereen itäiselle ohikulkutielle vajaan 10 minuutin ajomatka. Lentolan liikekeskus monipuolisine palveluineen noin puolen kilometrin päässä! Reilusti pihapysäköintikapasiteettia! Prismaan on matkaa puolisen kilometriä. Lounasravintola Makumaestro on 200 metrin päässä.

Soita, niin sovitaan tilakatselmuksesta!

© Business Kangasala 2023