Tontit ja toimitilat2019-02-04T16:37:14+00:00

Vapaat tontit ja toimitilat.

Kangasalan vapaat tontit ja toimitilat näet alla olevasta listasta. Voit myös ilmoittaa oman vuokrattavan tai myytävän kohteen maksutta listalle. Jos et löytänyt sopivaa, ota yhteyttä, me autamme löytämään juuri sinun tarpeisiin sopivat kohteet.

SIIRRY TONTIT & TOIMITILAT -PALVELUUN

Lamminrahka.

Uusista yritysalueista Lamminrahka sijaitsee aivan Tampereen kaupungin rajalla. Alueelle rakennettava uusi liittymä on jo rakenteilla ja 12-tien varteen nouseva yritysalue on parhaalla paraatipaikalla liittymän molemmin puolin. Alueelle nousee keskustamainen liikekeskusalue, Lamminrahka-Ojalan koulu, kaukolämpölaitos ja asuntoja 8000 asukkaalle. Yritysalueen osalta Tietäjän- ja Taitajankadut muodostavat yhtenäisen tietotyö-, kokoonpano- ja pääkonttorialueen, tutustu alueeseen tarkemmin
www.lamminrahka.fi

Saarenmaa.

Saarenmaan yritysalue tulee sijoittumaan Tampereen Ruskon yritysalueen välittömään läheisyyteen. Alueesta muodostuu Tampereen yliopiston läheisyyden ja jo Ruskossa sijaitsevien yritysten muodostama verkosto, jossa korkeasta osaamisesta ja tutkimustiedosta hyötyvien yritysten on helppo toimia. Alueen liikenneyhteydet ovat loistavat rakennettavan kehätie II:n ansiosta. Saarenmaan alueesta rakennetaan tulevaisuuden yritystarpeita vastaava toimintaympäristö, johon sijoittuminen on kannattavaa pitkälle tulevaisuuteen.

Tarastenjärvi.

Tarastenjärven alueen keskiössä ovat materiaalivirtojen kierrätys ja biotalous. Tarastejärven yritysalue sijoittuu jätteenkäsittelyalueen välittömään läheisyyteen ja alueelta on yhteys juuri valmistuneen hyötyvoimalaitokseen. Alueelle on varattu tilaa myös bioenergian tuottajille sekä muulle toiminnalle missä keskeinen logistinen sijainti on tärkeää. VT 9 molemmin puolin sijoittuvat yritykset, joille näkyvyys ja saavutettavuus ovat tärkeitä sijoittumiskriteerejä.

Huutijärvi – Myynnissä.

Myydään Huutijärven vanha ammattioppilaitos. Monipuoliset nykytilat tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia erilaisille yrityksille ja toiminnoille.

Tonttia ja rakennuksia on myös mahdollista muunnella mm. lisärakentamisella tai käyttötarkoitusta vaihtamalla. Kohde sijaitsee aivan Tampereen kupeessa, vilkkaiden liikennevirtojen vieressä, lähellä Kangasalan keskustaa ja matkailukohteita.

Ota yhteyttä Lasse Silván p. 0504627659