Vapaat tontit ja toimitilat.

Kangasalan vapaat tontit ja toimitilat löydät toimitilapalvelustamme. Voit myös ilmoittaa oman vuokrattavan tai myytävän kohteen maksutta palveluumme. Jos et löytänyt täältä sopivaa toimitilaa tai tonttia, ota yhteyttä, me autamme löytämään juuri sinun tarpeisiin sopivat kohteet.

SIIRRY TONTIT & TOIMITILAT -PALVELUUN

Lamminrahka.

Uusista yritysalueista Lamminrahka sijaitsee aivan Tampereen kaupungin rajalla. Alueelle rakennettava uusi liittymä on jo rakenteilla ja 12-tien varteen nouseva  korkeaprofiilinen yritysalue on parhaalla paraatipaikalla liittymän molemmin puolin. Alueelle nousee myös keskustamainen liikekeskusalue, Lamminrahka-Ojalan koulu, kaukolämpölaitos ja asuntoja 8000 asukkaalle. Yritysalueen osalta Tietäjän- ja Taitajankadut muodostavat yhtenäisen tietotyö-, kokoonpano- ja pääkonttorialueen. Tutustu alueeseen tarkemmin:
www.lamminrahka.fi

Saarenmaa.

Saarenmaan yritysalue tulee sijoittumaan Tampereen Ruskon yritysalueen välittömään läheisyyteen. Alueesta muodostuu Tampereen yliopiston läheisyyden ja jo Ruskossa sijaitsevien yritysten muodostama verkosto, jossa korkeasta osaamisesta ja tutkimustiedosta hyötyvien yritysten on helppo toimia. Alueen liikenneyhteydet ovat loistavat tulevaisuudessa rakennettavan kehätie II:n ansiosta. Saarenmaan alueesta rakennetaan tulevaisuuden yritystarpeita vastaava toimintaympäristö, johon sijoittuminen on kannattavaa pitkälle tulevaisuuteen.

Tarastenjärvi.

Tarastenjärven alueen keskiössä ovat materiaalivirtojen kierrätys ja biotalous. Tarastejärven yritysalue sijoittuu jätteenkäsittelyalueen välittömään läheisyyteen ja alueelta on yhteys hyötyvoimalaitokseen. Alueelle on varattu tilaa myös bioenergian tuottajille sekä muulle toiminnalle missä keskeinen logistinen sijainti on tärkeää. Valtatie 9:n molemmin puolin sijoittuvat yritykset, joille näkyvyys ja saavutettavuus ovat tärkeitä sijoittumiskriteerejä.
www.taraste.fi