Vapaat tontit ja toimitilat.

Kangasalan vapaat tontit ja toimitilat löydät toimitilapalvelustamme. Voit myös ilmoittaa oman vuokrattavan tai myytävän kohteen maksutta palveluumme. Jos et löytänyt täältä sopivaa toimitilaa tai tonttia, ota yhteyttä, me autamme löytämään juuri sinun tarpeisiin sopivat kohteet.

SIIRRY TONTIT & TOIMITILAT -PALVELUUN

Lamminrahka.

Uusista yritysalueista Lamminrahka sijaitsee aivan Tampereen kaupungin rajalla. Alueelle rakennettava uusi eritasoliittymä on jo valmis ja 12-tien varteen nouseva  korkeaprofiilinen yritysalue sijaitsee parhaalla paraatipaikalla liittymän molemmin puolin. Lamminrahka-Ojala on yksi merkittävimmistä aluekehityshankkeista Tampereen kaupunkiseudulla. Alueelle nousee keskustamainen liikekeskusalue, Lamminrahka-Ojalan koulu ja asuntoja 8000 asukkaalle. Tutustu alueeseen tarkemmin:

www.lamminrahka.fi

Saarenmaa.

Saarenmaan yritysalue tulee sijoittumaan Tampereen Ruskon yritysalueen välittömään läheisyyteen. Alueesta muodostuu Tampereen yliopiston läheisyyden ja Ruskossa jo sijaitsevien yritysten muodostama verkosto, jossa korkeasta osaamisesta ja tutkimustiedosta hyötyvien yritysten on helppo toimia. Alueen liikenneyhteydet ovat loistavat tulevaisuudessa rakennettavan kehätie II:n ansiosta. Saarenmaan alueesta rakennetaan tulevaisuuden yritystarpeita vastaava toimintaympäristö, johon sijoittuminen on kannattavaa pitkälle tulevaisuuteen.

Tarastenjärvi.

Tarastenjärven alueen keskiössä ovat materiaalivirtojen kierrätys ja kiertotalous. Tarastenjärven yritysalue sijoittuu jätteenkäsittelyalueen välittömään läheisyyteen ja alueelta on yhteys hyötyvoimalaitokseen. Alueelle on varattu tilaa myös bioenergian tuottajille sekä muulle sellaiselle toiminnalle, jolle keskeinen logistinen sijainti on tärkeää. Valtatie 9:n molemmin puolin sijoittuvat yritykset, jotka haluavat asemoitus keskeisesti ja kestävästi.

www.taraste.fi