Miksi yrittäjäyhdistykseen kannattaa kuulua?

Saija Haavisto

puheenjohtaja
Kangasalan Yrittäjät ry

Tervehdys Kangasalan Yrittäjistä!

Kuten yrittäjinä tiedätte, yrittäjän päivät pitävät sisällään kaikkea maan ja taivaan väliltä. Parasta yrittäjyydessä onkin monipuolisuus ja yllätyksellisyys. Yrittäjälle tärkeä on myös tukiverkosto, josta saa tukea ja apua, hyvää seuraa unohtamatta.

Kangasalan Yrittäjät ry on jo 75 vuoden ajan ollut mukana yrittäjän arjessa. Jäseniä yhdistyksessämme on noin 450. Samalla kun liityt paikallisen yrittäjäyhdistyksen jäseneksi, liityt myös alueellisen ja valtakunnallisen yrittäjäyhdistyksen jäseneksi. Kangasalan Yrittäjien jäsen on siis myös Pirkanmaan Yrittäjien jäsen ja Suomen Yrittäjien jäsen.

Paikallisella tasolla järjestämme tapahtumia ja verkostoidumme. Pirkanmaan Yrittäjät järjestävät paljon erilaista koulutusta, tapahtumia ja neuvontaa. Suomen Yrittäjät taas on yrittäjille erittäin tärkeä edunvalvoja ja yhteiskunnallinen vaikuttaja.

Varsinkin uusille yrittäjille on tärkeää päästä kiinni verkostoihin, joita yrittäjäyhdistykseen kuuluminen tarjoaa. Kangasalan Yrittäjät järjestävät järjestää myös paljon tapahtumia, kuten jokavuotiset Kevätmarkkinat, syksyisin vuoden yrittäjän valinta ja Kangasalan joulunavaus. Isojen tapahtumien lisäksi on paljon pienempiä verkostoitumistapahtumia. Kangasalan yrittäjät valitsee myös kuukauden yrittäjän ja yhdistyksen alla toimivat tapahtumatyöryhmä, joka huolehtii tapahtumien lisäksi nuorista yrittäjistä ja jäsenhankinnasta, tiedotus- ja sometyöryhmä sekä senioriyrittäjät .

Me Kangasalan Yrittäjissä toivotamme kaikki uudet jäsenet hymyillen tervetulleiksi! Toivomme toimintaamme mukaan uusia kasvoja ja uusia ideoita. Tule mukaan tapahtumiimme ja verkostoitumaan. Tilaa on aina myös uusille yhdistysaktiiveille!

Liittyessäsi jäseneksi saat vertaistuen ja hauskan seuran lisäksi myös tukun arvokkaita etuja, kuten esimerkiksi maksuttoman lakineuvontapalvelun. Kaikkiin tarjottaviin etuihin voit tutustua Suomen Yrittäjien kotisivuilla. Hallituksemme opastaa sinua mielihyvin mieltäsi askarruttavissa asioissa – ole rohkeasti yhteydessä. Yhteystietomme löytyvät sivuilta: kangasalanyrittajat.fi

 

ps. Järjestämme yhdessä kaupungin elinkeinoyhtiön Business Kangasalan kanssa kansallisen Yrittäjän päivän kunniaksi 5.9. mukavan illanvieton! Pysy kuulolla, kutsu tulee pian.

© Business Kangasala 2024 Creative Crue