Lamminrahkan hyvä imago pukee myös yrityksiä

Lamminrahka on kestävän kehityksen mukaisesti suunniteltu uuden ajan kaupunginosa ja Kangasalan kaupungin historian suurin investointi. Päästöjä vähentävät liikkumisratkaisut, Tammervoiman pienen hiilijalanjäljen kaukolämpö sekä muut alueen kestävän kehityksen toimet tukevat myös yritysten vastuullista toimintaa ja brändikuvaa. Viheralueet sekä infra-ratkaisut, kuten kierrätysmurske, hulevesi sekä rakennuttajien sitoutuminen vähähiilisyyteen, ovat esimerkkejä alueen vihreistä arvoista.

Katso vapaat yritystontit

Lamminrahka valtaväylän varrella.

0

hehtaarin alue loistosijainnilla

Lamminrahkan yritysalue loistosijainnilla

0

minuutin ajomatka Tampereen keskustaan

Lamminrahkan lähipalvelut.

0

asukkaan Lamminrahkan ja Ojalan lähipalvelut

Saavutettava Lamminrahka

Bussilinjojen ja valtaväylän varrella, pyöräilyreittien keskellä

Helposti saavutettavassa Lamminrahkassa joukkoliikenne ja kestävät liikkumismuodot on otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Täällä toimii jo kaksi bussilinjaa ja kolmas on tulossa. Ratikalle ja lähijunapysäkille on omat suunnitelmansa.

Lamminrahka sijaitsee aivan Lahdentien eli valtatie 12:n varrella, jonka liikennemäärän ennustetaan kasvavan 2040 mennessä 21 000 ajoneuvoon vuorokaudessa. Valtaväylää pitkin pääsee Tampereen keskustaan 15 minuutissa ja Kangasalan keskustaan 5 minuutissa. Tampereen yliopistollisen sairaalan kampusalue on alle 10 minuutin päässä. Valtatieltä matka jatkuu muutamassa minuutissa Tampereen kehätielle ja Jyväskyläntielle eli valtatie 9:lle. Lentoyhteydet ovat vain 35 minuutin ajomatkan päässä.

Lamminrahkan yritysalue

Tulevaisuuden työpaikka-alue

Jokainen yritys rakentuu ihmisistä, ja Lamminrahka on suunniteltu ihminen edellä. Kestävät ja sujuvat liikenneratkaisut, arjen palvelut kouluineen ja liikuntapuistoineen sekä alueen läpäisevä viheralueverkosto tukevat sekä ihmisten että yritysten hyvinvointia.

Vireän ja muuttajia houkuttelevan asuinalueen yhteydessä sijaitsevien yritysten on helppo löytää osaavaa työvoimaa. Sijainti onkin erityisen ihanteellinen työvoimaintensiivisille yrityksille.

Lamminrahkan yritystontit muokataan yritysten tarpeisiin

Tontit sovitetaan toimijoiden tarpeisiin, infra on valmiina

Lamminrahkan asemakaavassa ei ole tonttijakoa, vaan yritystontit sovitetaan toimijoiden tarpeisiin. Yritystonttien infra asfaltteineen ja valaistuksineen on jo valmiina, joten toimintaa ei tarvitse aloittaa keskellä työmaata.

Tarjolla on moninaisia mahdollisuuksia sekä toimi- että tuotantotiloille. Heti alueen sisääntulossa sijaitseville, yhteiskäyttöön sopiville porttikortteleille on mahdollista ehdottaa myös kaavamuutosta.

Kangasalan jo olemassa olevan 2 200 yrityksen ansiosta verkostoja ja alihankintaketjuja on helppo löytää läheltä. Lähivuosina valtaväylän toiselle puolelle rakentuvat Lemetyn yritystontit tuovat tullessaan lisää sijoittumis- ja yhteistyömahdollisuuksia.

Tutustu vapaisiin yritystontteihin: Businesskangasala.fi

Vireä alue ajatteleville yrityksille

Hyötyisikö yrityksenne loistavasta sijainnista vireässä, uuden ajan kaupunginosassa? Haluamme löytää alueelle parhaat tekijät, jotka pystyvät hyödyntämään alueen vetovoimatekijöitä sekä osaltaan tekevät Lamminrahkasta hyvän maineensa veroisen.

Vapaita yritystontteja on vielä, mutta niin on kiinnostuneitakin. Esittelemme yritystontteja mielellämme paikan päällä ja kerromme lisää, joten yhteydenotossa ei kannata aikailla.

 

Tutustu Lamminrahkan yritystonttien esitteeseen

 

Tutustu yritysalueeseen: Lamminrahka.fi -sivulla

Kysy lisää

© Business Kangasala 2024 Creative Crue