Uusi Mukaan Kyytiin.fi -palvelu tarjoaa mutkattoman tavan matkustaa, kuljettaa henkilöitä ja tavaroita

Tonin Taksi & Bussi Oy:n yrittäjä Toni Saarimäki alkoi pohtia oman liiketoimintansa kehittämistä ja monipuolistamista syksyllä 2019. Yhtenä tärkeänä kehityskohteena hän näki liiketoimintansa digitalisoinnin. Koronakevät ja Business Finlandin kehittämisrahoitus mahdollisti uuden Mukaan Kyytiin.fi -palvelun kehittämisen.

– Mukaan Kyytiin.fi -palvelussa yhdistyvät linja-automatkustaminen ja taksikyydit joukkoliikenteen hinnalla. Kehitteillä on myös lasten harrastuksiin liittyvä kuljetuspalvelu, jolloin lapset haettaisiin harrastuksiin kotiovelta ja tuotaisiin taas takaisin kotiovelle, kertoo Toni Saarimäki.

Saarimäen kehittelemän palvelun uutuusarvo Pirkanmaalla on kuljetusten ja lipputilausten yhdistäminen toisiinsa. Lisäksi palvelu mahdollistaa helpon liikkumisen haja-asutusalueelta tapahtumiin. Tulevaisuudessa palvelun avulla on mahdollista siirtyä myös konsertteihin, messuihin tai esimerkiksi luontoretkelle.

Palvelun koodaustyö alkoi varsinaisesti loppukesästä, kun Tonin Taksi & Bussi Oy sai kehittämisrahoituksen ja työlle löytyi tekijä. Asiakkaat löytävät palvelun internetsivuilta mukaankyytiin.fi. Toni Saarimäelle järjestelmä näkyy toiminnanohjausjärjestelmänä.

Sujuvuutta koulukuljetuksiin

Saarimäki kuljettaa myös lapsia kouluun. Kaikissa Saarimäen autoissa on GPS-paikantimet, jolloin mahdolliset muutokset siirtyvät reaaliaikaisesti suoraan kuljettajille.

– Ennen uuden palvelun käyttöönottoa viestivaihto muutoksista vanhempien kanssa käytiin WhatsAppin tai tekstiviestin välityksellä, nyt uuden järjestelmän on ottanut käyttöön 95 prosenttia lasten vanhemmista, myhäilee Saarimäki.

Tällä hetkellä Tonin Taksi & Bussi Oy:n kuljetuskapasiteetti on 11 autoa. Koulukuljetusten piirissä on tällä hetkellä noin 250 asiakasta. Yrityksen kuljettajat ovat myös ottaneet hyvin vastaan uuden palvelun ja järjestelmän.

Saarimäki tarjoaa myös kauppakassipalvelua, jossa on tällä hetkellä kirjoilla 15 asiakasta. Kauppakassit liikkuvat kaksi kertaa viikossa kaupan ja kodin väliä Saarimäen autoilla. Kuljetusmaksu asiakkaalle on kaksi kertaa viikossa tapahtuvasta logistiikasta 15 euroa.

mukaankyytiin.fi

[/fusion_builder_column]

Teksti ja kuva: Juuso Heinisuo

 

© Business Kangasala 2024 Creative Crue