Uusi yrittäjä, kehitä toimintaasi maksuttomien palveluiden avulla

Panu Anttila

yritysasiantuntija
Business Kangasala Oy
041 732 1040
panu.anttila@businesskangasala.fi

Oletko uunituore yrittäjä, vai suunnitteletko kenties vasta oman yritystoiminnan starttaamista?

Kummassakin tapauksessa sinun on hyödyllistä tietää, että Pirkanmaan Yrittäjyysbuusti tarjoaa maksuttomia asiantuntijapalveluita liiketoimintasi kehittämiseksi.

Yrittäjyysbuusti on työ- ja elinkeinoministeriön, Pirkanmaan ELY-keskuksen ja Pirkanmaan TE-toimiston rahoittama konsepti, joka perustuu valittujen palveluntuottajien tarjoamiin asiantuntijapalveluihin. Palvelu on ulottuvillasi ollessasi työtön, työssä oleva, valmistumisvaiheessa oleva opiskelija tai olet toiminut yrittäjänä alle 12 kuukautta.

Vaikka pitelet käsissäsi timanttista liikeideaa, uuden yrittäjän alkutaipaleeseen kuuluu paljon erilaisia käytännön asioita, joita et ole tullut välttämättä ajatelleeksi. Ei riitä, että kehittelemäsi tuote tai palvelu kuuluu mielestäsi takuuvarmasti jokaisen kanssaihmisen hankintalistalle, vaan ajatuksia on uhrattava tätä ennen esimerkiksi taloushallinnon järjestämiseen asianmukaisella tavalla sekä tehokkaan markkinointisuunnitelman laatimiseen.

Kilpailu markkinoilla on usein kovaa, ja siksi uuden tulokkaan kannattaakin panostaa heti alkumetreillä esimerkiksi sen pohtimiseen, miten asiakkaat löytävät ja käyttävät juuri sinun palveluitasi tavalla, joka mahdollistaa kannattavan liiketoiminnan pyörittämisen. Ota selvää vallitsevasta markkinatilanteesta sekä vaivaa päätäsi sinnikkäästi suunnittelemalla yrityksen toimintaa myös talouslukujen puitteissa.

Sanotaankin, että menestyksen resepti koostuu yrittäjän uskosta ja palosta omaa tekemistään kohtaan, mutta monipuoliset taidot ja ymmärrys tasoittavat tietä kummasti. Kuuntele ja havainnoi, ihmettele ja kysele asioita rohkeasti, niin asiat alkavat loksahdella paikoilleen pala palalta.

Tähän kaikkeen ja moneen muuhun on tukea tarjolla, joten käytähän tilaisuus hyödyksesi tutustumalla tarkemmin Yrittäjyysbuusti-konseptin mahdollisuuksiin palvelualusta.fi-sivuston kautta.

On myös tärkeää muistaa, että Business Kangasalan tuen lisäksi sinulla on käytössäsi myös Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampereen kaikki palvelut.

Onnea ja menestystä valitsemallesi polulle, pärjäät kyllä!

© Business Kangasala 2024 Creative Crue