Yrittäjänä on välillä yksinäistä eikä kukaan kysy, miten jaksat tai voit

Olimme jo keväästä asti suunnitelleet yrittäjän hyvinvointiasioihin pureutuvaa seminaaria. Ajankohta vain lykkääntyi ja lykkääntyi koronan takia. Mietimme, miten voisimme tilanteesta huolimatta tuoda tätä tärkeää asiaa esiin yrittäjillemme. Onneksi omasta kaupungistamme löytyi koko maan mittakaavassa alan huippuasiantuntija. Toivomme, että huolenpitokampanja tavoittaisi mahdollisimman monta yrittäjää ja jokainen saisi uusia näkökulmia ja lisävoimia omaan arkeen.

Tutkitusti yrittäjät ovat aivan omaa rotuansa. He ovat sisukkaampia kuin muut. Yrittäjät eivät välttämättä viihdy laumassa vaan jokainen sitkeästi vie läpi omaa näkemystään työntekonsa kautta. He kohtaavat vastoinkäymisiä, innovoivat uusia tapoja toimia ja löytävät markkinaraon sieltä, missä muut näkevät vain esteitä.

Kun korona alkoi runnella kassaa, tilauskirjaa ja asiakaskantaa, osa yrittäjistä löysi uudenlaisen tavan toimia. Joillakin liikevaihto lähti jopa kasvuun. Jokunen saattoi tällä tavoin tuottaa lisäliikevaihtoa myös omalle verkostolleen. Osalta taas lähti lähes koko liiketoiminta alta ja liikevaihto suli nollaan.

Kaikesta sisukkuudesta huolimatta jossain on se raja, kuinka paljon yrittäjä kestää – ja siksi on tärkeää antaa aikaa myös itselle. Yrittäjä on lopulta kuitenkin asioiden kanssa aika yksin. Me Business Kangasalla halusimme tuoda näiden videoiden avulla uusia näkökulmia oman työhyvinvoinnin kehittämiseen ja jaksamiseen. Ja jos voimme muuten auttaa, autamme mielellämme. Ihan kaikkeen mekään emme pysty, mutta jos nyt juuri kaipaat apua ja haluat tulla keskustelemaan yrityksestäsi, olet tervetullut.

www.businesskangasala.fi/huolenpitokampanja

Päivi Kuusivaara, toimitusjohtaja, Business Kangasala Oy

Yrittäjä, mikä tuo sinulle voimia?

Arvomme marraskuun ajan joka viikko lahjakorttipalkintoja kangasalalaisiin yrityksiin. Voit osallistua arvontaan kertomalla omat vinkkisi työhyvinvoinnin kehittämiseen liittyen tai muuten aihetta kommentoiden aihetunnisteella #huolenpitokampanja (Facebook, Twitter, Linkedin). Voit myös lähettää vinkkisi vaikkapa sähköpostilla: info@businessakangasala.fi

Kokoamme huolenpitokampanjan päätteeksi huoneentaulun yrittäjien työhyvinvointivinkeistä.

© Business Kangasala 2024 Creative Crue