imago-valmennus banneri

Hae mukaan maksuttomaan IMAGO-valmennukseen

Voisiko sinun yrityksesi olla se, joka nappaa alasi parhaimmat osaajat? Hae nyt maksuttomaan IMAGO-valmennukseen ja rakenna työntekijöitä houkutteleva työnantajamielikuva!

IMAGO-valmennus pureutuu siihen, mikä tekee yrityksestä halutun työpaikan. Houkutteleva työnantajamielikuva saa osaajat kiinnostumaan yrityksestä ja nopeuttaa rekrytointia. Vetovoima perustuu kuitenkin pitovoimaan – työnantajamielikuvan takaa on löydyttävä työpaikka, jossa jokaisen ihmisen on hyvä olla ja työskennellä.

Imago-valmennuksessa opitaan rakentamaan sisältä vahva brändi. Sisältä vahva brändi ei ole kiiltokuva, vaan se perustuu sille, että yrityksessä tuetaan monenlaisten työntekijöiden työssä menestymistä ja työyhteisöön sitoutumista. Työnsä osaavat ja siinä viihtyvät työntekijät tekevät tulosta – ja tälle todellisuudelle perustuva työnantajamielikuva auttaa erottumaan työmarkkinoilla ja houkuttelee oikeat osaajat!

IMAGO-valmennus auttaa yritystä parantamaan liiketoimintaansa kehittämällä

  • työnantajamielikuvaa, jotta mahdolliset työntekijät kiinnostuvat yrityksestä,
  • rekrytointia, jotta yritys onnistuu seulomaan monimuotoisesta työnhakijajoukosta kaikkein osaavimmat ihmiset,
  • perehdytystä, jotta jokainen uusi työntekijä pääsee mukaan työhön ja työyhteisöön, ja
  • yrityskulttuuria, jossa jokainen työntekijä pystyy täysipainoisesti käyttämään osaamistaan yhteisen tavoitteen edistämiseen.

Mitä jos sinun yrityksesi olisi se, mihin parhaat työntekijät mieluiten tulisivat töihin?

IMAGO-valmennus sopii yrityksille toimialasta riippumatta

IMAGOn maksuton ja käytännönläheinen valmennus on suunnattu pienten ja keskisuurten yritysten johdolle, HR:lle ja muille avainhenkilöille eri puolella Suomea.

IMAGO-valmennuksessa ei ole toimialarajoituksia ja se sopii myös julkisen sektorin työnantajille.

Valmennukseen voivat hakea yritykset, joilla ei ole maksuhäiriöitä tai maksamatonta verovelkaa (tai joilla on niistä voimassa oleva maksusuunnitelma) ja jotka työllistävät yrittäjän lisäksi 1–250 henkilöä. Julkisen sektorin organisaation henkilöstömäärä voi olla suurempi kuin 250.

Valmennus on ryhmämuotoista verkkovalmennusta, johon voi osallistua 10–20 yritystä ja 1–2 avainhenkilöä kustakin yrityksestä. Yhdestä yrityksestä voi osallistua kaksi henkilöä, joten valmennukseen voi osallistua joko yksin tai työkaverin kanssa. Valmennus toteutetaan etäyhteydellä.

 

Lisätietoja: https://toimistot.te-palvelut.fi/web/imago/etusivu

© Business Kangasala 2024 Creative Crue