Kangasalan Biltema avasi ovensa

Lentolassa valtatie 12 varrella sijaitseva uusi tavaratalo avasi ovensa perjantaina 19.4.2024. Jo tunti ennen ovien avautumista pitkä jono mutkitteli Bilteman pihassa.

Kangasalan kaupunginjohtaja Oskari Auvinen ja Biltema Suomi Oy:n markkinointipäällikkö Joonas Leinonen tervehtivät asiakkaita ennen ovien avaamista.

Jo muutama minuutti ennen kello kahdeksaa ensimmäiset asiakkaat pääsivät ovista sisään työntekijöiden taputtaessa kunniakujassa. Myymälään oli saapunut avustamaan työntekijöitä muista Bilteman myymälöistä. Mukana menossa oli tietysti myös Hotdog-hahmo.

Markkinointipäällikkö Joonas Leinonen oli yllättynyt ihmisten määrästä. Noin 500 ihmistä oli odottamassa uuden tavaratalon avautumista.

– Todella hyvältä tuntuu, emme ole muualla nähneet vastaavaa väkimäärää avajaisten ensimmäisenä tunteina, kertoi Leinonen.

Kangasalan Bilteman myymäläpäällikkö Samuli Rahkosella riitti avajaisaamuna kiirettä, välillä hän oli kassan takana, kahvilassa ja välillä opastamassa henkilöstöään.

Bilteman tavaratalo on erittäin tilava, valoisa ja avara. Kahvilassa on 200 asiakaspaikkaa ja myymälässä tuotteiden esillepano on kutsuva, hyllyt aseteltu ilmavasti ja opasteet selkeät.

Kaikki alkoi kylmäsoitosta

Business Kangasalan toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara lähti kolme vuotta sitten kartoittamaan, voisiko Biltema tulla Kangasalle. Nyt kylmäsoitto Bilteman rakennuttajapäällikölle konkretisoitui, kun uusi tavaratalo avasi ovensa.

– Ilahduttavaa nähdä tavaratalo valmiina, tämä on todella hyvä sijainti ja olemme iloisia Kangasalan Biltemasta. Tonttiryppäästä sukeutui kaupungin teknisen keskuksen avustukselle edustava paikka uudelle tavaratalolle, kertoo Kuusivaara.

Kaupunginjohtaja Oskari Auvinen on tyytyväinen, että uusi tavaratalo parantaa lähipalveluiden tarjontaa niin paikallisille kuin kausiasukkaillekin.

– Biltema vahvistaa Lentolan asemaa Kangasalan merkittävimpänä kaupallisena keskuksena, joka houkuttelee asiakkaita myös Tampereen puolelta.

Oskari Auvinen, Bilteman markkinointipäällikkö Joonas Leinonen ja Päivi Kuusivaara iloitsivat uuden tavaratalon avautumisesta ja ihmisten määrästä.
Pitkä jono kiemurteli pitkin Bilteman parkkipaikkaa ennen tavaratalon avautumista perjantaina 19.4. kello 8.
Bilteman työntekijät muodostivat kunniakujan, jonka läpi ensimmäiset asiakkaat pääsivät kulkemaan.
Myymäläpäällikkö Samuli Rahkonen iloitsi tavaratalon avautumisesta yhdessä Oskari Auvisen ja Päivi Kuusivaaran kanssa.
200-paikkainen kahvila on tilava ja avara.
© Business Kangasala 2024 Creative Crue