Lamminrahkan yritysalue

Yritystontit luovutukseen 11/2022

Lamminrahka on Kangasalan kaupungin uusi kaupunginosa Tampereen rajalla, joka yhdistyy Tampereen uuteen Ojalan kaupunginosaan. Lamminrahkaan on suunnitteilla koti noin 8000 asukkaalle. Alueen maamerkiksi on jo valmistunut valtatie 12:n ylittävä eritasoliittymä, jonka kaarisilta on koristeltu värikkäin lehtikuvioin.

Lamminrahkan yritysalue sijoittuu eritasoliittymän molemmin puolin. Eritasoliittymästä Tampereelle päin on varattu alue, johon on suunnitteilla noin 16 000 m2 vähittäiskaupan tilaa. Alueelle syntyvän vähittäiskaupan keskittymän myötä kaupan palvelut ovat heti saatavilla Lamminrahkan tuleville asukkaille. Lisäksi Lamminrahkan keskustaan on tulossa päivittäistavarakauppa.

Eritasoliittymästä Kangasalan suuntaan, parhaalla näkyvyydellä valtatie 12:n varrella on vielä vapaana teollisuustontteja. Teollisuustontit muodostuvat kortteleista, joissa rakennusoikeutta on 2400 kerrosneliöstä aina 10 000 kerrosneliöön saakka. Korttelit lohkotaan tonteiksi yrittäjien tarpeiden mukaan.

Olisiko tämä moderni ja erinomaisella sijainnilla sijaitseva yritysalue olla juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva?

Ota yhteyttä

Lamminrahka on lähellä.

Yritysalueen saavutettavuus on erinomainen; se sijaitsee Lahdentien (VT12) varrella Tampereen ja Kangasalan välissä. Jyväskyläntien (VT9) saavuttaa muutamassa minuutissa.

Lamminrahkassa olet noin 15 minuutin päässä Tampereen keskustasta ja osaamiskeskusten välissä. Taysin kampusalue löytyy aivan vierestä.

Joukkoliikenneyhteydet ovat jo nyt hyvät useiden bussilinjojen ansiosta, ja kehittyvät tulevaisuudessa entisestään Tampereen raitiotien saavuttaessa Lamminrahkan kaupunginosan.

0
hehtaarin yritysalue valtatie 12:n varrella
0
vuorokausiliikenne Lamminrahkan kohdalla
0
asukasta 5 kilometrin säteellä
0
asukasta 20 kilometrin säteellä
0
yritystonttien luovutus alkaa

Lamminrahkassa tapahtuu.