Lamminrahkan yritystontit varataan nyt.

Lamminrahka on yksi Tampereen seudun merkittävimmistä uusista asuin- ja yritysalueista ja Kangasalan historian suurin investointi. Erinomainen sijainti Tampereen rajalla, luonnonläheisyys ja valmiit joukkoliikenneyhteydet tekevät paikasta haluttavan yritys- ja asuinalueen.

Lamminrahkaan syntyvä 8000 asukkaan kaupunginosa edustaa tulevaisuutta ja kestävyyttä. Viereiset Ojalan, Risson ja Lemetyn kaupunginosat tulevat nostamaan asukasmäärän 13 000 – 15 000 asukkaaseen vuoteen 2040 mennessä. Lamminrahkan alueelle tuleva kaukolämpö on uusiutuvilla energialähteillä tuotettua ja alueen suunnittelussa on otettu monin tavoin huomioon viheralueet ja ekotehokkuus.

9,5 hehtaarin edustava yritysalue sijaitsee uuden kaupunginosan parhaalla paikalla eritasoliittymän molemmin puolin valtatie 12:n varrella. Yritysalueen tonttikokoa ei ole etukäteen määritelty, voimme räätälöidä sen juuri tarpeitasi vastaavaksi. Ota yhteyttä ja tule keskustelemaan kanssamme! / Päivi, puh. 044 430 9246.

Ota yhteyttä

Lamminrahka on lähellä.

Yritysalueen saavutettavuus on erinomainen; se sijaitsee Lahdentien (VT12) varrella Tampereen ja Kangasalan välissä. Jyväskyläntien (VT9) saavuttaa muutamassa minuutissa.

Lamminrahkassa olet noin 15 minuutin päässä Tampereen keskustasta ja osaamiskeskusten välissä. Taysin kampusalue löytyy aivan vierestä.

Joukkoliikenneyhteydet ovat jo nyt hyvät useiden bussilinjojen ansiosta, ja kehittyvät tulevaisuudessa entisestään Tampereen raitiotien saavuttaessa Lamminrahkan kaupunginosan.

0
hehtaarin yritysalue valtatie 12:n varrella
0
vuorokausiliikenne Lamminrahkan kohdalla
0
asukasta 5 kilometrin säteellä
0
asukasta 20 kilometrin säteellä
0
yritystonttien luovutus alkaa

Lamminrahkassa tapahtuu.

24.6.2020 Lamminrahkan yritysalueelle kaavaillaan kauppakeskittymää

Kangasalan kaupunki on varannut YIT Suomi Oy:lle kolme korttelia Lahdentien varresta. Kaupunginhallitus hyväksyi kaupungin ja YIT Suomi Oy:n yhteistoimintasopimuksen 15.6.2020. Yhteistoimintasopimus edellyttää kaavamuutosta, joka mahdollistaisi alueelle kauppakeskittymän rakentamisen. Lahdentien varteen voisi tällöin tulla tilaa vievää kauppaa, erikoistavarakauppaa ja päivittäistavarakauppaa yhteensä noin 15 000 kem2 sekä lisäksi asumista noin 17 000 kem2. Liiketilojen avajaisia vietettäisiin jo vuoden 2022 lopussa. YIT Suomi Oy vastaa toimijoiden julkistamisesta.

24.6.2020 Lamminrahkan 15 ensimmäisen korttelin rakennuttajat on valittu

Ensimmäisten asuinkortteleiden haku oli menestys. Ensimmäisessä tonttihaussa rakennuttajiksi valittiin NCC Suomi Oy, Visura Oy, YIT Suomi Oy, Peab Oy, Insinööritoimisto LaRa Oy, Hartela Länsi-Suomi Oy, Rakennusliike J. Malm Oy, Mangrove Oy, T2H Pirkanmaa Oy, Evesa Oy, Pirkanmaan Vuokratilat Oy, Kastelli-talot Oy, TA-Asumisoikeus Oy ja Rakennus Kodix Oy. Kortteleiden saajat valittiin tontinkäyttösuunnitelman ja konseptikuvauksen perusteella.

Haettavana oli yhteensä 15 korttelia tai korttelin osaa sekä yksi pysäköintikortteli, joka vastaa noin kolmasosaa Lamminrahkan alueesta ja koteja noin 2800 asukkaalle. Ennakkomarkkinointi alkaa vuonna 2021 ja muuttamaan pääsee 2023. Omakotitalo- ja kaupunkipientalotonttien haku alkaa helmikuussa 2021.