Lamminrahkan yritystontit varataan nyt!

Lamminrahka on yksi Tampereen seudun merkittävimmistä uusista asuin- ja yritysalueista ja Kangasalan historian suurin investointi. Erinomainen sijainti Tampereen rajalla ja valmiit joukkoliikenneyhteydet tekevät paikasta haluttavan yritys- ja asuinalueen.

9,5 hehtaarin edustava yritysalue sijaitsee uuden kaupunginosan parhaalla paikalla eritasoliittymän molemmin puolin valtatie 12:n varrella. Tietäjän toimisto- ja liikerakennusten lisäksi Taitajan alueelle sijoittuu myös teollisuutta. Kaupan palvelut sijoittuvat pääosin Lamminrahkan liikekeskustan alueelle. Eritasoliittymän sisääntuloa kehystävät upeat Porttikorttelit nousevat jopa 8. kerrokseen saakka. Näköalapaikkasi on täällä!

Lamminrahkaan syntyvä 8000 asukkaan kaupunginosa edustaa tulevaisuutta ja kestävyyttä. Viereiset Ojalan, Risson ja Lemetyn kaupunginosat tulevat nostamaan asukasmäärän 13 000 – 15 000 asukkaaseen vuoteen 2040 mennessä. Lamminrahkan alueelle tuleva kaukolämpö on sekajätteitä energiantuotannossaan käyttävästä Tammervoiman hyötyvoimalaitoksesta. Alueen suunnittelussa on otettu huomioon viheralueet ja tehokkuus. Ole mukanamme tekemässä tulevaisuutta!

Yritysalueen tonttikokoa ei ole etukäteen määritelty, voimme räätälöidä sen juuri tarpeitasi vastaavaksi. Ota yhteyttä ja tule keskustelemaan kanssamme!

Ota yhteyttä

Lamminrahka on lähellä

Yritysalueen saavutettavuus on erinomainen; se sijaitsee Lahdentien (VT12) varrella Tampereen ja Kangasalan välissä. Jyväskyläntien (VT9) saavuttaa muutamassa minuutissa.

Lamminrahkassa olet noin 15 minuutin päässä Tampereen keskustasta ja osaamiskeskusten välissä. Taysin kampusalue löytyy aivan vierestä.

Joukkoliikenneyhteydet ovat jo nyt hyvät useiden bussilinjojen ansiosta, ja kehittyvät tulevaisuudessa entisestään Tampereen raitiotien saavuttaessa Lamminrahkan kaupunginosan.

0
hehtaarin yritysalue valtatie 12:n varrella
0
vuorokausiliikenne Lamminrahkan kohdalla
0
asukasta 5 kilometrin säteellä
0
asukasta 20 kilometrin säteellä
0
yritystonttien luovutus alkaa