Lamminrahkan yritysalue.

Tampereen ja Kangasalan rajalle, aivan valtatie 12 varrelle rakennettava uusi kaupunginosa Lamminrahka tarjoaa upean näköalapaikan yrityksille.

Jopa 8. kerroksen korkeuteen rakentuva korkeaprofiilinen yritysalue sijaitsee paraatipaikalla eritasoliittymän molemmin puolin. Edustuksellinen alue muodostuu Tietäjän- ja Taitajankaduista, jotka muodostavat yhtenäisen tietotyö-, kokoonpano- ja pääkonttorialueen.

Lamminrahkan uusi kaupunginosa edustaa kestävyyttä ja uudenaikaisuutta. Sympaattista pikkukaupunkielämää tarjoavaan viheralueiden kaupunginosaan rakentuu koteja 8000 asukkaalle. Alueen keskelle muodostuu liikekeskusalue ja yhteistyössä Tampereen kanssa rakennetaan 930 oppilaan koulu. Lamminrahkassa työpaikka voi sijaita kodin läheisyydessä, palvelut ovat vieressä ja luontoon pääsee niin kodin kuin yrityksenkin etuovelta hetkessä. Tampereen palvelut ovat lähellä ja erittäin helposti saavutettavissa.

Lamminrahka on lähellä

Yritysalueen saavutettavuus on erinomainen. Tampereen kehätieltä ja Jyväskyläntieltä (9-tie) on vain muutaman minuutin yhteys Lahdentielle (valtatie 12), josta liikenne sujuu jouhevasti Lamminrahkaan parhaillaan rakenteilla olevan eritasoliittymän kautta.

Lamminrahkasta valtatie 12:ta pitkin Tampereen keskustan saavuttaa noin vartissa ja Kangasalan keskustan 5 minuutissa. Tampereen yliopistollisen sairaalan kampusalue on alle 10 minuutin matkan päässä ja Tampere-Pirkkalan lentokentälle matka kestää alle puoli tuntia. Helsinki on noin 2 tunnin matkan päässä.

Kun Tampereen kehä 2 aikanaan valmistuu, on Lamminrahkasta Tampereen yliopiston Hervannan kampukselle alle 15 minuutin matka.

Joukkoliikenneyhteydet ovat jo nyt hyvät useiden bussilinjojen ansiosta, ja kehittyvät tulevaisuudessa entisestään Tampereen raitiotien saavuttaessa Lamminrahkan kaupunginosan.

 

Sijoitu Lamminrahkaan
yllät vielä korkeammalle!

Sijoittumalla Kangasalle saat erinomaisen sijainnin lisäksi yrittäjämyönteisen ilmapiirin ja pääset osaksi aktiivista toimijaverkostoa.

Business Kangasala Oy tuottaa Kangasalan erinomaiset elinkeinoelämän palvelut. Me palvelemme yrityksiä aktiivisesti, nopeasti ja kilpailukykyisesti. Haluamme tarjota yritykselle vaivattoman ja turvallisen toimintaympäristön.

Lamminrahkan yritystonttien ennakkovaraus on käynnissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä