kuvituskuva ai-verkostouutiseen

Yrittäjä, hyödynnä tilaisuus osallistua AI-kehitystyöhön

Tampereella on käynnissä valtuustokauden 2021-2025 kestävä Älykaupunki kaupunkilaisille -kehitysohjelma, jonka tavoitteena on tuottaa uusia data- ja tekoälypohjaisia ratkaisuja helpottamaan kaupunkiseudun ihmisten ja yritysten arkea. Kehitysohjelma rakentuu viidestä erilaisia teemoja edustavista lippulaivoista. Lippulaivan numero 1, ”Datasta palveluita yritysten tueksi”, tavoitteena on nimensä mukaisesti kehittää dataan ja tekoälyn hyödyntämiseen tähtääviä palveluita yritysten tueksi.

Business Tampere järjesti keväällä 2023 avoimen ideakilpailun, jonka voittanut IT-alalla toimiva Veracell Oy on kehittänyt uutta tekoälyratkaisua. Työkalun kehitystyö on testausvaiheessa, ja Business Tampere onkin parhaillaan kasaamassa kaupunkiseudun yrityksistä koostuvaa asiakasraatia testaamaan palveluita. Raatiin pääsee mukaan noin 20 yritystä.

Jos olet kiinnostunut kulkemaan kehityksen eturintamassa edistääksesi tekoälyn kykyä palvella yrityksiä, varmista paikkasi ilmoittautumalla viivytyksettä oheisen linkin kautta. Lisätietoja oheisessa esitteessä.

Asiakasraati_Lippulaiva 1_Esittely

Ilmoittautuminen mukaan: https://bit.ly/Yritysasiakasraati

© Business Kangasala 2024 Creative Crue