Ainutlaatuisen Wasa360-palvelumallin kautta yrityksillä on mahdollisuus hankkia uudet toimitilat kustannustehokkaasti

Kehittyvällä ja kasvavalla Lamminrahkan alueella yrityksille avautuu erinomaisia liiketoimintamahdollisuuksia. Lamminrahkan yritysalue käsittää 9,5 hehtaaria valtatie 12:n varrella Kangasalla Tampereen rajan tuntumassa. Ainutlaatuisen Wasa360-palvelumallin kautta yrityksillä on mahdollisuus hankkia uudet toimitilat kustannustehokkaasti.

Palveluiden kokoaminen yhteen tuo asiakasvirtoja kaikille toimijoille. Lamminrahkan yritysalueelle on suunniteltu muun muassa terveys- ja hoivapalveluita, toimisto- ja liiketiloja sekä ravintolatiloja. Lopulta alueen kokonaisuuden muodostava yhdistelmä muokkaantuu yritysten ja palvelutuottajien kiinnostuksen sekä asiakastarpeen mukaan.

WasaGroup Oy:lle on varattu kaksi tonttia Kangasalan kaupungilta, joissa rakennusoikeutta on yhteensä yli 30 000 neliötä. Nyt on oikea aika tarttua tilaisuuteen ja varata yritykselle hyvä liikepaikka näkyvällä paikalta valtatie 12 varrelta.

WasaGroupista löytyy osaamista kiinteistöhankkeen jokaiseen vaiheeseen. Aluekehityshankkeissa yritys osallistuu aktiivisesti yhdessä kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa suunnittelemaan alueelle parhaiten sopivaa palvelukokonaisuutta. Toimitilakehittämisestä kertyneellä kokemuksellaan yritys onnistuu tuomaan alueelle sopivat toimijat yhteen siten, että ne luovat elinvoimaa alueelle ja tuovat asiakasvirtoja myös toisiaan hyödyttäen.

Koko elinkaaren kestäviä ratkaisuja

WasaGroupin pitkä kokemus rakentamisesta takaa kiinteistön suunnittelussa järkevät, tehokkaat ja toimivat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin. Yrityksestä löytyy osaaminen kiinteistöhankkeiden läpiviemiseen alusta loppuun saakka. Kun projektin osaaminen tulee samasta paikasta, säästää se merkittävästi suunnittelu- ja rakennusvaiheen kustannuksia. Kun hankkeet pysyvät aikataulussaan, säästää se kustannuksia, kun turhia katkoksia ei synny työvaiheiden välillä.

Rakennuttamisen osaaminen takaa sujuvan rakennushankkeen toteutuksen johtamisen. Hankkeiden rahoittamisesta ja omistamisesta vastaa WasaGroup Funds, joka on erikoistunut kiinteistösijoittamiseen. WasaGroupin toteuttamissa vuokratiloissa muuttuvat tilatarpeet on mahdollista huomioida esimerkiksi toteuttamalla monitilatoimistoratkaisuja, mikä mahdollistaa tilankäytön tehokkuuden kiinteistön koko elinkaaren ajalla.

Lisäksi digitaalisuuden mukanaan tuomat mahdollisuudet tilojen ympäristöystävällisyyden huomioimisessa voidaan toteuttaa nykyaikaisen talotekniikan järjestelmien avulla. Ympäristöystävälliset energiaratkaisut takaavat kiinteistölle pitkän ja kokonaisedullisen käyttöiän. Huolella ylläpidetyissä kiinteistöissä yrityksen on helppoa ja turvallista toimia pitkään.

WasaGroupilla mittava kokemus kiinteistökehityshankkeista

WasaGroup Oy on Vaasasta lähtöisin oleva yksityisessä omistuksessa oleva yhtiö. WasaGroup on toiminut jo yhdentoista vuoden ajan suomalaisilla kiinteistömarkkinoilla tarjoten asiakkailleen ainutlaatuisen Wasa360-palvelun kautta laadukkaita vuokratiloja.

Wasa360-palvelussa WasaGroup vastaa hankkeesta kokonaisuudessaan aina tontin hankinnasta kiinteistökehitykseen ja suunnitteluun sekä kohteen rakennuttamiseen ja rahoitukseen.

Osaaminen kaikkeen tähän löytyy talon sisältä, sillä yhtiön juuret ovat rakennusliike WasaConissa, joka edelleen palvelee asiakkaita Pohjanmaan alueella.

INFO
WasaGroup on suomalainen yksityisessä omistuksessa oleva kiinteistö- ja rakennusalan konserni. WasaGroup-konsernin toimialat kattavat kaikki kiinteistösijoittajan, kiinteistön omistajan ja rakentajan tarvitsemat palvelut.

Koko konsernissa työskentelee noin 100 henkilöä ja WasaGroup-konsernin liikevaihto oli 58 miljoonaa euroa vuonna 2019.

Lisätietoja: Anna-Lena Back, anna-lena.back@wasagroup.fi. Puh. +358 50 403 6440

 

WasaGroupista löytyy osaamista erilaisiin kohteisiin. Ainutlaatuinen 8-kerroksinen kolmion muotoinen Scandic-hotelli valmistui Vaasassa vuonna 2018 ja sen suunnittelusta vastasi konsernin oma suunnittelutoimisto WasaPlan ja rakentamisesta rakennusyhtiö WasaCon. (Kuva: WasaGroup Oy)

 

Teksti: Katri Kukkanen, WasaGroup
Artikkeli ilmestynyt Aamulehdessä osana Lamminrahka-kampanjaa 12/2020

© Business Kangasala 2024 Creative Crue