Business Kangasala Oy tekee aktiivista yhteistyötä yrittäjäyhdistysten kanssa. Edistämme yrittäjyyttä, tiedotamme sekä suunnittelemme ja järjestämme tapahtumia yhdessä Kangasalla.

Yrittäjäyhdistykset tarjoavat yrittäjille verkoston yhteistyöhön ja yhdessäoloon. Kun liityt paikalliseen yrittäjäyhdistykseen, liittyt samalla Pirkanmaan Yrittäjiin sekä Suomen Yrittäjiin.

 

Paikalliset yrittäjäyhdistykset

Kangasalla toimii kaksi paikallista yrittäjäyhdistystä. Kangasalan Yrittäjät ry tarjoaa aktiivisen verkoston yrittäjille. Kangasalan Yrittäjät järjestävät vuosittain mm. Kevätpäivä Kangasalla Fest -tapahtumaa. Lue puheenjohtajan blogikirjoitus: Miksi yrittäjäyhdistykseen kannattaa kuulua?

Kangasalan Yrittäjät ry 

 

Kuhmalahdella toimii Kuhmalahden Yrittäjät ry, jonka voimanponnistuksena on yhdessä Kuhmalahden VPK:n kanssa järjestetty vuosittainen vetotraktorien tapahtuma Kuhmalahti Pulling.

Puheenjohtaja Tero Suikkonen
suikkonen.tero@gmail.com

 

Alueellinen yrittäjäyhdistys

Pirkanmaan Yrittäjät ry tarjoaa palveluita, jotka helpottavat pirkanmaalaisen yrittäjän arkea. Yrittäjäyhdistys verkostoi, vaikuttaa ja vahvistaa.

Pirkanmaan Yrittäjät ry

 

Tampereen kauppakamari

Tampereen kauppakamari on elinkeinoelämän edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Kauppakamari edistää Pirkanmaalla elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, kuten mm. yrittäjyyttä ja kansainvälistymistä.

Tampereen kauppakamari

 

Pirkanmaan Yrityskummit

Pirkanmaan Yrityskummit on sitoutumaton ja omaa etua tavoittelematon joukko asiantuntijoita, joilla on poikkeuksellisen paljon erilaista osaamista ja kokemusta yritysten liiketoiminnasta. Yrityskummit auttavat yrittäjiä heidän haasteissaan. Lue lisää yrityskummien palveluista.

Pirkanmaan Yrityskummit

© Business Kangasala 2024 Creative Crue