Kokemus auttaa – Pirkanmaan yrityskummit tukevat pk-yrityksiä monissa eri tilanteissa

Pirkanmaan Yrityskummit ry on riippumaton, omaa etua tavoittelematon asiantuntijajoukko, jolla on poikkeuksellisen paljon yritystoiminnan erilaista osaamista ja kokemusta. Pirkanmaan Yritykummien muodostama verkosto auttaa pirkanmaalaisia pk-yrityksiä erilaisissa tilanteissa.

Yrityskummien tekemä työ on luottamuksellista. Yrityskummi on auttamishaluinen, liike-elämässä kokemuksensa hankkinut keskustelukumppani. Siksi pyyteetön ja luottamuksellinen kummipalvelu täydentää erinomaisesti muita saatavilla olevia julkisia ja yksityisiä yritysten kehittämispalveluja.

Yritysklinikka

Yritysklinikka toimii ensikontaktina yrittäjän ja yrityskummien välillä ja tarjoaa apua, kun haluat saada vauhtia yrityksesi kehittämiseen. Täytä taustatietolomake yrityskummien kotisivuilla. Pirkanmaan Yrityskummit perehtyvät tilanteeseesi ja etsivät sinulle sopivat kummiehdokkaat.  Toiminnanjohtaja ottaa sinuun yhteyttä ja sopii kanssasi ajan klinikkatapaamiseen joko yrityskummien toimitiloissa tai etäpalaverina. Klinikalla pääset tutustumaan kasvotusten 2–3 yrityskummiin.

Yritysklinikan jälkeen saat halutessasi oman kummin ja käytännön yrityselämässä testattuja näkemyksiä liiketoiminnan eri osa-alueisiin, kuten yrityksen strategian hiontaan, tuotekehityshankkeisiin, myyntiin, markkinointiin, hinnoitteluun, kannattavuuden parantamiseen, tietohallintoon ja henkilöstökysymyksiin.

Tukipalvelu yrittäjille

Tuntuuko yrittäminen raskaalta tai harkitsetko peräti yritystoiminnan lopettamista? Liian moni yrittäjä jää ahdistavien ajatustensa kanssa yksin. Tukipalvelusta saat apua.

Soita palvelunumeroon ja varaa aika tukiklinikalle. Maksuttoman tukipalvelun tarjoavat yhteistyössä Pirkanmaan Yrittäjät ja Pirkanmaan Yrityskummit. Tällä hetkellä neuvontaa annetaan puhelimitse tai etäyhteyksien kautta. Tukipalvelu päivystää arkipäivisin kello 9 – 16 numerossa 03 251 6513.

Omistajanvaihdospalvelu

Onko harkinnassa yrityksen myynti, osto tai sukupolvenvaihdos? Parhaat neuvot ja puolueeton tuki tulevat aina niiltä, joilla on konkreettista, omakohtaista kokemusta. Yrityskummin avulla saat tietoa ja tukea omistajanvaihdoksen itse toteuttaneilta.

Täytä ja lähetä taustatietolomake yrityskummien kotisivuilla. Yrityskummit arvioivat avuntarpeesi ja pääset tutustumaan kasvotusten 2–3 yrityskummiin.

Kansainvälistymispalvelu

Kansainvälistyminen voi mahdollistaa kasvun, kun lähimarkkinat eivät siihen riitä tai sovellu. Kokenut yrityskummi saattaa olla todella arvokas resurssi valmistauduttaessa kansainvälisen kaupan läpimurtoon ja voi auttaa sinua kohdistamaan huomiosi oikeisiin asioihin.

Pirkanmaan Yrityskummien kautta saat nopeasti apua kansainvälistymiseen liittyvään pohdintaan jo yhdellä klinikkakäynnillä. Täytä ja lähetä taustatietolomake yrityskummien kotisivuilla, ja yrityskummit perehtyvät tilanteeseesi ja etsivät sinulle sopivat kummiehdokkaat. Pääset tutustumaan kasvotusten 2–3 yrityskummiin. Ehkä haluat jonkun heistä pitempiaikaiseksikin sparraajaksesi?

Startup-palvelu

Startup-yritykset ovat täynnä lupauksia tulevaisuudesta. Ennakkoluulottomuus, uudet oivallukset, erityisosaaminen ja innostus harvoin yhdistyvät vahvaan kokemukseen vaativasta liiketoiminnasta ja kaikesta siihen liittyvästä. Kokenut osaaja kaverina auttaa. Yrityskummit tarjoavat pyyteetöntä ja luottamuksellista apua vaativaankin startup-toimintaan.

Pirkanmaan Yrityskummien kautta saat nopeasti apua jo yhdellä yritysklinikka-käynnillä. Täytä ja lähetä taustatietolomake yrityskummien kotisivuilla ja pääset tutustumaan kasvotusten 2–3 yrityskummiin.

Kasvun Eväät yksinyrittäjille

Kasvun Eväät -hankkeessa (1.8.2021 – 31.7.2023) tuettiin yksinyrittäjiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Yrityksiä autettiin mm. digiosaamisen kehittämisessä, omien vahvuuksien tunnistamisessa, verkostojen hyödyntämisessä jne.

Kasvut Eväät -opas on ladattavissa täältä. 

Voit kuunnalla yksinyrittäjien kokemuksia Kasvun Eväät palvelusta:

 

 

Lisätietoja löydät Pirkanmaan yrityskummien kotisivuilta

© Business Kangasala 2024 Creative Crue