Hevosvoimien vuosi on täällä

Kangasalla vietetään tänä vuonna hevosvoimien teemavuotta, mikä tarkoittaa sitä, että paikkakunnan hevoset ja vanhat autot näkyvät Business Kangasalan ja Visit Kangasalan toiminnassa pitkin vuotta. Paikkakunnan vireää harrastus- ja yritystoimintaa pääsee kokemaan talleilla, automuseoissa ja monissa tapahtumissa.

 

Hevosvoimat messuilla 9.–10.4.

Hevosvoimainen Kangasala yrityksineen esittäytyy Business Kangasalan osastolla Hevoset-messuilla 9.–10.4.2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Suomatkan tallilla toimiva Tmi Emmi Saarikko on hevosalan pienyritys, joka tarjoaa täysihoitopalveluiden lisäksi mm. hevosten ja ponien ratsutusta sekä yksityistunteja ja valmennusta.

Wääksyn Kartanon historiallisella alueella toimii moderni ratsastuskeskus talleineen. Talli tarjoaa karsinapaikkoja hoitopalveluineen yksityishevosten asiakkaille.

Huvikummun Hevostalli tarjoaa hoitopaikkoja hevosille sekä hevosavusteista toimintaa sisältäen mm. matalan kynnyksen harrastamista hevosten parissa sekä tallitoimintaa eristyisryhmille.

Tänä vuonna hevoset kirmaavat Kangasalla myös Kimmo Pyykkö -taidemuseossa Kangasala-talolla. Hevosia – Horses -kesänäyttelyssä käsitellään hevosia taiteessa ja niiden roolia suhteessa ihmiseen. Näyttely on esillä 11.6.–28.8.2022.

Täältä voit lukea lisää Kangasalan hevosalan yrityksistä ja alan tapahtumista: www.hevosvoimainen.fi

Teemavuosi on esillä myös K50-messuilla Tampere-talolla 9.4.2022 ja Kotimaan matkailumessuilla Tampereen messukeskuksessa 22.–24.4.2022.

 

Tule mukaan tekemään heinäkuista Laukkaa Kangasalle -viikkoa ja Hevoskarnevaalia!

Visit Kangasala yhteistyökumppaneineen järjestää osana hevosvoimien teemavuotta Laukkaa Kangasalle viikon heinäkuussa 18 –24.7.2022. Viikon päätapahtuma on Pikkolassa järjestettävä Kangasalan hevoskarnevaali lauantaina 23.7. ja luvassa on hevosaiheista ohjelmaa koko perheelle: huikea hevosshow ja muita ohjelmanumeroita, Kangasalan kepparimestaruuskilpailu, musiikkia, ruokaa ja näytteilleasettajia.

Kutsumme kaikki Kangasalan yritykset ja muut toimijat mukaan tekemään kesän ikimuistoisinta tapahtumaa. Voit olla yhteydessä Lottaan: lotta.heinonen@businesskangasala.fi

 

Kurvaa Kangasalle 6.–11.6.2022

Lukuisat cruisingit Kangasalla sekä Vehoniemen Automuseolla ja Mobiliassa järjestettävät kokoontumiset tuovat ajoneuvoharrastajia Kangasalle ympäri vuoden.

Tänä vuonna on Mobilian, Vehoniemen Automuseon ja Tampereen seudun Mobilistien perinteinen Kurvaa Kangasalle -tapahtuma laajenee teemavuoden kunniaksi koko viikoksi täynnä autotapahtumia.

Kesäkuun alussa 6. –11.6.2022 ohjelmassa on muun muassa Pirkanmaan ranskalainen visiitti Vehoniemen Automuseolla, Italialaista menoa Mobiliassa sekä Kurvaa liikennepuistoon -lastentapahtuma.

Kurvaa Kangasalle -viikon suuri päätapahtuma järjestetään la 11.6. Mobiliassa ja Vehoniemen Automuseossa.

Katso päivittyvä ohjelma: https://visitkangasala.fi/kurvaakangasalle/

© Business Kangasala 2024 Creative Crue