Kangasalan kaupunki ja Business Tampere rekrytoivat: Saarenmaan projektipäällikkö

Liity hyvän piiriin. Kangasalan kaupunki ja Business Tampere hakevat yhteisesti dynaamista Saarenmaan projektipäällikköä /project manageriä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde kestää 31.12.2025 saakka.

Tehtävän tarkoitus on Kangasalan kaupungilla Saarenmaan aluekehitysprojektin johtaminen ja Business Tampereella tehtävään kuuluu keskeisenä teollisuusyritysten asiakashankinta yhdessä Business Tampereen asiakkuusvastaavien kanssa. Työpanos jakaantuu 60 % Kangasalan kaupungin tekniseen keskukseen ja 40 % Business Tampereelle.

Saarenmaa on yksi Tampereen kaupunkiseudun merkittävimmistä kaupunkikehityshankkeista ja yksi Kangasalan kaupunkistrategian kärkihankkeista, joiden edistämiseen kaupunki on vahvasti sitoutunut. Saarenmaa luo edellytyksiä merkittäville teollisille sijoittumisille alueen eteläosaan.

Projektipäällikkönä päätehtävänäsi on edistää Saarenmaan alueen suunnittelua ja toteuttamista kaupungin aikataulu-, laatu- ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Pääset johtamaan ja ohjelmoimaan isoja kokonaisuuksia. Vastaat alueen suunnittelun ja toteutuksen ohjelmoinnista ja budjetoinnista sekä yleissuunnitelmista, selvityksistä ja kaavojen laatimisesta tai tilaamisesta ja asiantuntijoiden työn ohjaamisesta. Lisäksi vastuullasi on alueen viestintä ja markkinointi sekä alueen identiteetin ja brändin luominen. Olennainen osa tehtävää on yrityshankinta Saarenmaan, Tarasten ja muille tunnistetuille suurteollisuualueille Pirkanmaalla yhdessä Business Tampereen asiakkuusvastaavien kanssa.

Hallitset laajoja kokonaisuuksia ja langat pysyvät käsissäsi. Olet tottunut toimimaan verkostoissa ja otat aktiivisesti kontaktia sidosryhmiin. Olet itseohjautuva, omaat ratkaisukeskeisen toimintatyylin ja saat asiat toteutumaan. Pidät monipuolisista tehtävistä ja viihdyt myös oman mukavuusalueesi ulkopuolella.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, kokemusta projektien johtotehtävistä, maankäytön rakennushankkeista ja suunnittelun ohjauksesta.

Eduksi katsotaan kaupunkisuunnittelun, kaavoituksen, kiinteistökehittämisen sekä viestinnän ja markkinoinnin kokemus ja osaaminen.

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, neuvotteluosaamista, hankintaosaamista sekä sujuvaa englannin kielen suullista- ja kirjallista osaamista.

Työhyvinvoinnin tukemiseksi Kangasalan kaupungilla on käytössä uintietuus Kangasalan uimahallissa, hyvinvointi- ja työmatkaetuus (Epassi), työsuhdepolkupyöräetuus sekä hyvät ennaltaehkäisevät työterveyshuoltopalvelut. Kangasalan kaupungille on toistamiseen myönnetty Hyvän mielen työpaikka -merkki, joka kuvaa tekemäämme työtä henkilöstömme mielen hyvinvoinnin saralla.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4513,90 €.

Hakuilmoitus Kuntarekryssä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/projektipaallikko-project-manager-566901/

Lisätietoja antaa Kangasalan kaupungilta elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala p. +358 44 430 9421 ja Business Tampereelta Senior Advisor, Logistics Marita Jaatinen p. +358 40 543 4722

© Business Kangasala 2024 Creative Crue