Kesäsoittajaksi Kangasalle?

Visit Kangasala (Business Kangasala Oy) palkkaa kesäksi kangasalalaisia, vuosina 2003–2006 syntyneitä nuoria kesäsoittajiksi elävöittämään kaupunkia ja matkailukohteita livemusiikilla.

Työhön palkataan kaksi 2–3 hengen kokoonpanoa. Työtehtäviin kuuluu esiintymistä eri kohteissa Kangasalla sekä tuotannollisia tehtäviä. Soittajien osaamisen mukaan työhön voi kuulua myös sosiaalisen median sisällöntuotantoa.

Soittajat palkataan kahdeksi viikoksi, ja työtä on jokaiselle 10 päivää, 6 tuntia päivässä. Työ voi jakautua myös pidemmälle ajalle keikkakalenterin mukaan Työ sijoittuu sopimuksen mukaan kesä–elokuulle. Palkkakustannuksissa hyödynnetään Kangasalan kaupungin kesätyötukea.

Esiintymispaikat ovat Kangasalan matkailukohteissa ja koronatilanteen salliessa tapahtumissa. Paikoiksi on suunniteltu alustavasti: Arboretum Frick, Kirkkoharjun kahvila, Haralanharjun näkötorni, Vehoniemen Automuseo, Mobilia, tori ja kaupunki-info Prismalla. Keikat suunnitellaan ja toteutetaan koronaturvallisesti ja yhdessä esihenkilön kanssa.

Miten haen?

Lähetä avoin työhakemuksesi viimeistään pe 14.5. ja kerro meille itsestäsi. Kuka olet, missä kokoonpanossa soitat ja miksi juuri teidät tulisi valita kesäsoittajaksi? Jos mahdollista, lähetä hakemuksesi mukana videomateriaalia, jossa soitatte kokoonpanon kanssa.

Meitä kiinnostaa erityisesti, millaista musiikkia haluaisit soittaa ja millaista esiintymiskokemusta sinulla on. Olemme kiinnostuneet monipuolisesti eri musiikkityyleistä, mutta olosuhteet on hyvä huomioida: keikat soitetaan osin ulkotiloissa ja kevyellä tekniikalla. Ohjelmisto suunnitellaan vielä yhdessä valittujen soittajien kanssa.

Kerro hakemuksessa myös viestintäosaamisestasi (esim. valokuvaus, videokuvaus, sometaidot).

Lähetä hakemuksesi viimeistään ke 12.5. sähköpostilla laura.pekkala@visitkangasala.fi

 

Lisätietoja:

Laura Pekkala / Visit Kangasala
p. 041 314 722 (puhelimitse tavoitettavissa ma ja ke klo 12-15.)
laura.pekkala@visitkangasala.fi

 

© Business Kangasala 2024 Creative Crue