Kuhmalahti Pulling järjestetään tulevana lauantaina

Kuudennen kerran järjestettävä vakiotraktoreiden vetokilpailutapahtuma on Kuhmalahden Yrittäjät ry:n voimanponnistus. Lauantaina 29.7.2023 Kangasalan Kuhmalahdella on luvassa tekemistä ja kokemista koko perheelle. Tapahtuma myös uudistuu – ja jatkuu aina iltaan saakka!

Kuhmalahti Pulling on suunnattu koko perheelle. Perheen pienimmät pääsevät leikkimään ja seuraamaan mielenkiintoisia koneita, aikuisille löytyy esittelyjä, hienoja kisavetoja ja paljon katsottavaa. Tapahtumapaikalta löytyy monipuolisten esittelypisteiden lisäksi myös ruokaa ja virvokkeita.

Tänä vuonna traktoreiden vetokilpailu uudistuu, sillä vetoradan paikka on vaihdettu pellolle ja radan pohja on tehty savesta. Vetokilpailu järjestetään kuudessa eri luokassa, ja uutuutena ovat maasturit.

Vilkas tapahtumapäivä Kuhmalahdella huipentuu illalla, kun esiintymislavalla nähdään trubaduuri Henry Johan, joka esittää kotimaisia ja ulkomaisia klassikkobiisejä. Tanssillisen musiikkielämyksen tarjoavat Janely ja NYXILA Dance Crue. Illan viimeiset tahdit virittää Kormus.

Tervetuloa viettämään tapahtumantäyteistä kesäpäivää Kuhmalahteen!

Kuhmalahti Pulling lauantaina 29.7.2023
Päivätapahtuma klo 12–18
Iltatapahtuma klo 19–00

Pääsyliput myydään tapahtumapaikalla. Lipun hintaan kuuluu pysäköinti sekä kuljetus parkkipaikalta tapahtuma-alueelle museobussilla. Alle 12-vuotiaat maksutta.
Päivä 15 €
Ilta 10 €
Molemmat yht. 20 €

Tapahtumapaikka: Kivisalmentie 1, 36810 Kuhmalahti
www.kuhmalahtipulling.fi
facebook.com/kuhmalahtipulling

Tapahtuman järjestää Kuhmalahden Yrittäjät ry.
Tapahtumaa mahdollistamassa Business Kangasala Oy.

Lisätiedot tapahtumasta: Rasmus Täyrönen kuhmalahti.pulling@gmail.com puh. 044 756 2605

Vetokisoissa on joissakin luokissa vielä tilaa, ota yhteyttä ja tule testaamaan oman koneesi kykyjä! Luokat: maasturit, alle 2 500 kg, alle 3 500 kg, alle 6 000 kg, alle 8 500 kg ja alle 13 000 kg. Osallistumisilmoituksen voit tehdä osoitteessa: kuhmalahtipulling.fi/kilpailukutsu/ tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kuhmalahti.pulling@gmail.com. Kisan osallistumismaksu 20 € / kone.

© Business Kangasala 2024 Creative Crue