Tervetuloa keskustelemaan yrityksesi ajankohtaisista IPR-asioista

Eihän niitä ole – vai onko sittenkin? IPR -intellectual property rights – koskee yllättävän montaa yrittäjää. IPR suojaa yrityksessäsi sen, mikä on arvokkainta. Lisäksi IPR voi tuoda lisää liikevaihtoa, suojata oman toiminta-alueen ja estää kilpailijoita kopioimasta omia tuotteita tai palveluita. Viimeistään yritystä myydessä – tai rahoitusta haettaessa- kaikkia kiinnostaa ovatko yrityksen tuotteet ja palvelut suojattuja ja aidosti yrityksen omaisuutta.

Tule siis keskustelemaan mitä huomioitavia asioita ja vaihtoehtoja yritykselläsi voisi IPR-rintamalla olla. Jos IPR-asiat ovat jääneet kiireellisempien asioiden jalkoihin, tai uuden keksinnön suojaaminen on pyörinyt mielessä mutta odottanut toimeen ryhtymistä; tässä on tilaisuus helposti selvittää asiat ammattilaisen avulla!

Maksutonta IPR-neuvontaa Business Kangasala Oy:n tiloissa

IPR-neuvonta järjestetään yhteistyössä Business Kangasalan ja Kolster Oy Ab:n kesken. Keskustelut ovat maksuttomia ja ehdottoman luottamuksellisia. Keskustelun jälkeen yrittäjälle jää selkeä kuva oman yrityksensä sijoittumisesta IPR-kentälle: mitä mahdollisuuksia yrityksellä voi olla hakea suojausta omalle toiminnalleen (esim. tavaramerkit, patentit), sekä suojauksen kustannuksista ja aikatauluista, mitä asioita kannattaa huomioida sopimuksissa esimerkiksi alihankkijoiden kanssa, onko vaaraa että yritys loukkaa toisen yrityksen IPR-oikeuksia ja voi joutua kiellon kohteeksi jne.? Keskustelun jälkeen yrittäjällä on selkeä käsitys yrityksensä tilanteesta ja riittävästi tietoa pohtia rauhassa omalle yritykselleen sopivat ratkaisut.

Ensimmäinen IPR-neuvontapäivä järjestetään 13.8.2020. Varaa aikasi henkilökohtaiseen neuvontaan Liisa Niemiselle: senni.jalonen@businesskangasala.fi

 

”IPR-tulkki ja helppo käyttöliittymä − haluan edistää yritysten liiketoiminnan kasvua IPR:iä hyödyntäen”

Tuotantotalouden DI Liisa Nieminen on kokenut kasvuyritysten sparraaja, joka on tottunut arvioimaan yritysten liiketoimintaa kokonaisuutena ja strategialähtöisesti. Hän auttaa kehittämään innovaatioistaan uusia kasvun mahdollistavia tuotteita, palveluita ja uutta liiketoimintaa. Liisa on kangasalalainen vuodesta 2018.

Kolster Oy Ab on suomalainen vuodesta 1874 toiminut perheyritys. Toimimme Suomessa, Saksassa ja Kiinassa sekä partneriverkostomme kautta ympäri maailman. Paikallisesti ja globaalisti, joka päivä asiakkaidemme aineettomasta omaisuudesta huolehtien.

Lue lisää Liisan blogikirjoituksesta ”Kallis IPR jarruttaa tuotekehitystä – totta vai tarua?”

© Business Kangasala 2024 Creative Crue