Vuoden yrityspositiivisimmat palkittiin – toinen on kansainvälistyvä kasvuyritys ja toinen herätti uinuvan matkailukohteen eloon

Kangasalan vuoden yrityspositiivisimmaksi yritykseksi valittiin OAC Finland Oy. Miika ja Reetta Vuorion luotsaama kansainvälistynyt kasvuyritys on nopeimmin kasvavia yrityksiä Kangasalla. Tuotekehitys on innovatiivista ja tuotteet kansainvälisesti kiinnostavia. OAC Finland Oy on saanut erityisesti karvapohjasuksillaan paljon positiivista medianäkyvyyttä.

OAC Finland Oy on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja tinkimättömästä asiakaspalveluasenteestaan. Kaiken kiireen keskelläkin Miika ja Reetta Vuorio ovat olleet aktiivisia toimijoita eri verkostoissa. He ovat olleet aktiivisesti mukana kehittämässä mm. yrittäjyyskasvatuksen edistämistä Kangasalla.

Vuoden yrityspositiivisimmaksi yrittäjäksi valittiin Mari Koponen, joka on perustanut Kirkkoharjun Kahvila Oy:n. Kun Kirkkoharjun kahvilarakennusta suunniteltiin, sen menestymisen mahdollisuuksia epäiltiin. Mari Koponen on osoittanut kaikki epäilyt turhiksi ja nostanut kahvilan ahkeralla työllä nykyiseen kukoistukseensa.

Kirkkoharjun kahvila on saanut paljon positiivista julkisuutta ja se tunnetaan herkullisista tuotteistaan ja laadukkaasta asiakaspalvelustaan. “Postimerkin kokoinen kahvila” työllistää jo yrittäjän lisäksi muitakin.

– Vuoden yrityspositiivisia yhdistävät hyvä asenne, sitkeys ja periksiantamattomuus. Molemmista löytyy myös taitoa ja kykyä erinomaiseen asiakaspalveluun ja tuotteisiin, joista saamme olla ylpeitä, kertaa valitsemisperusteluja Business Kangasala Oy:n toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara.

Vuoden yrityspositiivisin yritys valitaan nyt toista kertaa. Viime vuonna tunnustuksen sai Tam-Silk Oy ja koronavuoden kunniaksi kunniamaininnat jaettiin neljälle yksinyrittäjälle.

Yrityspositiivinen Kangasala on Kangasalan kaupungin, elinkeinoyhtiö Business Kangasala Oy:n sekä Kangasalan yrittäjäyhdistysten yhteinen sitoumus, jolla edistetään yrityspositiivisuuden edellytyksiä yhdessä tehden ja toista kannustaen.

 

Vuoden yrityspositiivisin yrittäjä Mari Koponen Kirkkoharjun Kahvila Oy:stä ja OAC Finland Oy:n Miika ja Reetta Vuorio.
© Business Kangasala 2024 Creative Crue