Yrittäjäjärjestöt ja Business Kangasala Oy yrittäjien tukena

Kangasalan Yrittäjät, Kuhmalahden Yrittäjät ja Business Kangasala Oy auttavat yhdessä yrityksiä poikkeusaikana. Nopealla tahdilla eskaloitunut koronatilanne on muuttanut yritysten toimintakenttää radikaalisti.

Palvelualoilla asiakaskato, tapahtumatuotannossa kokoontumiskiellot ja perusliiketoiminnassa sairauspoissaolot sekä karanteenit näkyvät yritysten toiminnassa välittömästi. Maksuliikenteen tulovirran pysähtyminen, lomautukset, sopimusten sitovuus, verot ja maksut vaativat yrittäjältä nopeaa reagointia ja päätöksentekokykyä paineen alla.

Haluamme, että kukaan yrittäjä ei jää tässä tilanteessa yksin ja autamme mahdollisuuksiemme mukaan. Vaikeissakin tilanteissa kannattaa rohkeasti lähteä selvittämään omia mahdollisuuksia erilaisiin maksujärjestelyihin ja tukiin, joilla selvitä koronapandemian yli.

Uutisoimme sähköisissä kanavissamme ahkerasti yrittäjille suunnatuista tiedotteista, palveluista ja rahoitushauista. Jaamme viranomaisten ja yrittäjäjärjestöjen uusimmat tiedot. Suojellaksemme henkilökuntamme terveyttä ja pysyäksemme palveluksessanne mahdollisimman pitkään, teemme neuvontatyötä puhelimitse, sähköpostitse tai erilaisten etäyhteyksien avulla.

Me yhdessä selviämme tästä. Jokainen voi tehdä omia henkilökohtaisia valintoja ja ostaa paikalliselta! Osta mieluummin kotimaisista pienistä verkkokaupoista tai hanki lahjakortteja palveluihin, joita voit hyödyntää pandemian kukistuttua. Mieti, miten sinä olet osa ketjua, jolla säilytämme paikalliset yritykset ja palvelut. Kannustamme myös kaikkia yrittäjiä, joiden työn kannalta se on mahdollista, etsimään uusia tapoja tuottaa palveluja päästäksemme pahimman yli.

Yrittäjän tulevaisuus on yhteinen asiamme ja jokainen yrittäjä on meille tärkeä.

Lisätiedot:

Kangasalan Yrittäjät, Saija Haavisto, puh. 040 837 0080
Kuhmalahden Yrittäjät, Petri Täyrönen, puh. 050  084 6709
Business Kangasala Oy, Päivi Kuusivaara, puh. 044 430 9246

© Business Kangasala 2024 Creative Crue