Yrityspositiivinen Kangasala – Kangasalan kaupunki ja yrittäjät allekirjoittivat yhteistyöstä sitoumuksen

Kangasalan kaupunki, Business Kangasala Oy sekä Kangasalan ja Kuhmalahden Yrittäjät ry jatkavat vahvaa yhteistyötä. Kaupungin ja yrittäjäyhdistysten aiemmin solmima yhteistyösopimus muutettiin sitoumukseksi, jonka tavoitteena on olla Suomen yrityspositiivisin kaupunki yhdessä tehden ja toista kannustaen.

Yrityspositiivisen Kangasalan sitoumuksen viisi keskeisintä teemaa ovat:

  1. Positiivinen viestintä ja yhdessä tekeminen
  2. Yrittäjyyskasvatus
  3. Työvoiman saatavuus
  4. Hankintavuoropuhelut
  5. Yritysvaikutusten arviointi.

Positiivinen viestintä, menestystarinat ja yhteistyö vahvistavat yrityspositiivisen kaupungin imagoa. Muuttuva työelämä vaatii monimuotoisen yrittäjyyskasvatuksen kehittämistä yhteistyössä. Yritysten kasvamisen edellytyksenä on osaavan työvoiman saanti, johon voidaan eri sidosryhmien välisellä työllä luoda uusia malleja sekä parantaa työpaikkojen ja työntekijöiden kohtaamista. Kangasalan kaupunki järjestää jatkossakin markkinavuoropuheluja ja yritysvaikutusten arviointia on uudistettu. Yritysten hankintaosaamisen kehittämiseen kiinnitetään entistä enemmän huomiota.

– Tehdään tästä yhdessä vaatimattomasti paras, kiteyttää kaupunginhallituksen puheenjohtaja Heikki Lyytinen.

– Olemme pitkään tehneet yrittäjäjärjestöjen kanssa hyvää yhteistyötä. Sitoumuksen myötä vahvistamme ja syvennämme sitä edelleen. Yrittäjät ovat kasvavalle kaupungille elintärkeä ja merkittävä kumppani, kaupunginjohtaja Oskari Auvinen toteaa.

Kangasalan Yrittäjien puheenjohtaja Saija Haavisto on iloinen, että yhteistyösopimuksesta syntyi moderni sitoumus, joka innostaa yhdessä tekemiseen.

– Yrityspositiivinen Kangasala on hieno asia yrittäjyyden eteen tehtävästä työstä.

 

Lisätietoja:

Kaupunginjohtaja Oskari Auvinen, puh. 040 133 6311,  oskari.auvinen@kangasala.fi
Kangasalan Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Saija Haavisto, puh. 040 837 0080, saija@kaunisnelli.fi

Liite: Yrityspositiivinen Kangasala -sitoumus

 

© Business Kangasala 2024 Creative Crue