Astu tulevaisuuden Lamminrahkaan – yritysalue esillä Alihankinta-messuilla 21.–23.9.2021

Business Kangasalan osastolta löydät innovatiiviset yritykset OAC Finland Oy:n ja Ourex Oy:n sekä pääset tutustumaan Tampereen ja Kangasalan rajalle kohoavaan uuteen yritysalueeseen.

Business Kangasala Oy:n osaston löydät E-hallista. Osastollamme E1124 voit nauttia kupposen kahvia Lamminrahkan katukahvilassa. Esittelemme alueen teollisuus- ja toimitilatonttitarjontaa sekä kasvavan ja ketterän kaupunkimme mahdollisuuksia yrityksille.

Lamminrahkan uusi yritysalue kohoaa vilkkaasti liikennöidyn Lahdentien (VT12) varrelle, uuden 15 000 asukkaan kaupunginosan paraatipaikalle. Lamminrahkan tonttien varaustilanne käy nyt kuumana. Tule tutustumaan, millaisen sijainnin Lamminrahka voisi yrityksellesi tarjota. Tontit tulevat luovutukseen 11/2022.

Mukana osastollamme ovat myös kangasalalaiset yritykset OAC Finland Oy ja Ourex Oy

OAC Finland Oy on kuitukomposiittituotteiden erikoisosaaja, jonka erityisalaa ovat mm. keveät komposiittirakenteet koneenosien, terveydenhuoltoalan laitteiden ja urheiluvälineiden saralla. Yrityksen palveluihin kuuluu koko ketju tuotekehityksestä suunnittelun kautta prototyyppeihin ja sarjavalmistukseen. Osastollamme pääset tutustumaan OAC:n valmistamiin lasi-, luonnon- ja hiilikuituisiin tuotteisiin.

Ourex Oy ratkaisee työympäristösi ilmanpuhtauteen liittyvät haasteet ja poistaa työskentelyilmasta haitalliset pölyt, käryt, kaasut, höyryt ja muut epäpuhtaudet. Ourexin palveluihin kuuluvat niin mitoitukset ja asentaminen kuin varaosatoimitukset ja huoltopalvelutkin. Tule osastollemme tutustumaan mm. Sasoo -ilmapuhdistimeen, joka suodattaa tehokkaasti viruksia (ml. covid-19), bakteereja, pölyä sekä siitepölyä.

 

Nähdään Alihankinta-messuilla 21.–23.9.2021 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa! Lämpimästi tervetuloa osastollemme E1124!

Rekisteröidy messuvieraaksi täällä! 

© Business Kangasala 2024 Creative Crue