Business Kangasala Oy:n yritysasiantuntijana on aloittanut Panu Anttila

Kangasalan elinkeino- ja matkailuyhtiö Business Kangasala Oy:n yritysasiantuntijana on aloittanut 2.1.2023 Panu Anttila. Yritysasiantuntijana Panun työtehtäviin kuuluvat yritysten auttaminen rekrytointeihin liittyvissä asioissa, uusien yritysten kontaktoinnit ja yrityskäynnit, yrittäjyyskasvatusasiat sekä kasvuyritysten tukeminen.

Ennen Business Kangasalla työskentelyä Anttila toimi Kuhmoisten kunnan elinkeinokoordinaattorina ja valokuituyhteyksiä tarjoavan yhtiön toimitusjohtajana. Anttilalla on työkokemusta myös mm. Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluista.

– Työltäni odotan ennen kaikkea mukavia kohtaamisia ja sitä, että pääsen auttamaan yrityksiä kehittymään ja lisäämään elinvoimaa alueelle. On hienoa päästä tutustamaan yrityksiin ja yritysten toimintaympäristöön. Kangasala onkin alueena hyvin kiinnostava, sillä täällä tuntuu olevan tekemisen meininkiä ja täällä työskennellään päämäärätietoisesti alueen kehittymisen eteen, Panu sanoo.

Anttila on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri kunta- ja aluejohtamisen koulutusohjelmasta ja lisäksi hänellä on yritysneuvojan erikoisammattitutkinto.  Panun työpiste löytyy kaupungintalon 1. kerroksesta, jonne myös yrittäjät ovat tervetulleita.

– Tulen oikein mielelläni tutustumaan yritysten toimintaan kuulemaan kehittämisajatuksia. Minuun voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä ja myös kutsua yrityskäynnille, Panu vinkkaa.

© Business Kangasala 2024 Creative Crue