Business Kangasala rekrytoi: Matkailuasiantuntija

Etsimme tehokkaaseen tiimiimme 

MATKAILUASIANTUNTIJAA

nykyisen matkailuhenkilön vaihtaessa työpaikkaa.

Matkailuasiantuntijan tehtävänä on Kangasalan matkailun edistäminen ja matkailun kumppaniverkoston vahvistaminen. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja innovatiivinen. Hän hallitsee mediasuhteet ja on aktiivinen verkostoituja.

Visit Kangasala on Kesäpäivän kulttuurikaupunki Kangasalan matkailubrändi, ja vakituinen matkailuasiantuntijan työ sijoittuu Kangasalan kaupungin elinkeino- ja matkailuyhtiö Business Kangasala Oy:hyn.

Arvostamme erityisesti kokemusta Visit Finlandin Datahubin käytöstä, kokemusta monikanavaisesta sisällöntuotannosta ja valtakunnallisten markkinointikampanjoiden suunnittelusta sekä toteuttamisesta.

Työtehtävä vaatii erinomaisen suomen kielen kirjallisen ja suullisen taidon, sujuvan englannin kielen taidon, vahvaa kokemusta WP-sivuston ylläpidosta ja kehittämisestä, sanavalmiutta, esiintymistaitoa, vastuullisen matkailun perusteita, kokonaisuuksien hallintaa ja organisointikykyä.

Innostuitko? Lähetä meille ansioluettelosi ja työhakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.4.2023 mennessä sähköpostilla paivi.kuusivaara@businesskangasala.fi. Aloitamme haastattelut jo heti sopivien hakijoiden löydyttyä viikosta 16 eteenpäin.

 

Lisätiedot: (11.4. alk.)

© Business Kangasala 2024 Creative Crue