Business Kangasalan yrityskehityspäälliköksi filosofian tohtori Juuso Heinisuo

Business Kangasala Oy:n yrityskehityspäälliköksi valittiin filosofian tohtori Juuso Heinisuo Tampereelta. Valinnan perusteena olivat tehtävän kannalta koulutus, tehtävien hoitamista tukeva aikaisempi työkokemus, haastattelussa saatu vaikutelma ja soveltuvuusarvioinnin tulos. Juuso Heinisuo on aloittanut tehtävässään 17.8.2020.

Heinisuo on aikaisemmin työskennellyt erityisasiantuntijana Kuntaliitossa ja tehnyt pitkän uran Hämeenlinnan kaupungilla strategia- ja kehittämispäällikkönä. Hämeenlinnasta hänellä on kokemusta yhteistyöstä paikallisen elinkeinoyhtiön ja yritysten kanssa sekä sijoittumispalveluista ja digitaalisten palvelujen kehittämisestä. Hän on väitellyt filosofian tohtoriksi vuonna 2013 tietojohtamisen koulutusohjelmasta. Aikaisemmalta koulutukseltaan hän on hallintotieteiden maisteri, pääaineena finanssihallinto ja julkisyhteisöjen laskentatoimi.

Business Kangasalla avoinna olleeseen yrityskehityspäällikön paikkaan saapui määräaikaan mennessä 47 hakemusta. Heistä haastateltiin viisi ja kaksi lähetettiin soveltuvuusarviointiin.

Yrityskehityspäällikön tehtävässä korostuu markkinointi- ja myyntihenkisyys. Yrityskehityspäällikkö palvelee kunnassa toimivia yrityksiä ja on mukana digitaalisuuden ja tiedolla johtamisen kehittämisessä. Lisäksi yrityskehityspäällikkö vastaa alueelle sijoittuvien yritysten kattavasta neuvonnasta. Yrityskehityspäällikköön voit olla yhteydessä kaikissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä ja asioissa.

 

Lisätiedot:
Business Kangasala Oy
toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara, puh. 044 430 9246, paivi.kuusivaara@businesskangasala.fi
yrityskehityspäällikkö Juuso Heinisuo, puh. 050 4627 659, juuso.heinisuo@businesskangasala.fi

 

© Business Kangasala 2024 Creative Crue