ELY-keskus: Älä jätä yrittäjää yksin

Maailman mielenterveyspäivänä 10.10.2022 Yrittäjän talousapu ja Yrittäjän kriisikeskus haastavat jakamaan tietoa yrittäjille suunnatuista palveluista ja kuulemaan yrittäjien huolet.

Yrittäjät jäävät liian usein yksin huoltensa kanssa

Tänä vuonna Mieli ry:n koordinoimana mielenterveyspäivänä 10.10.2022 näytetään vihreää valoa huolten jakamiselle. On tärkeää, että jokaisella on mahdollisuus puhua sekä elämän iloista että suruista. Yrittäjällä ei välttämättä löydy läheistä, joka tuntisi yrittäjän haasteita.

”Tällä hetkellä arkipäivän huolten lisäksi yrittäjiä puhuttavat Ukrainan sodan vaikutukset, energian hinta ja YEL-muutokset. Korona-aikoja ovat seuranneet uudet, odottamattomat haasteet. Yrittäjän talouden mahdollisesti heikentyessä myös mieli menee maahan. Mielen ja jaksamisen heikentyessä puolestaan yritystoiminnan pyörittäminen vaikeutuu. Yrittäjien tukemiseksi Yrittäjän kriisikeskus ja Yrittäjän talousapu ovat tiivistäneet yhteistyötä kokonaisvaltaisen tuen mahdollistamiseksi.” Tuomo Kallio Yrittäjän kriisikeskuksesta kertoo.

Osallistu tekemällä näkyväksi yrittäjien huolia, tuen tarvetta ja yrittäjiä tukevia palveluita

Ei jätetä yrittäjää yksin huolten ja haasteiden keskelle! Yrittäjän talousapu ja Yrittäjän kriisikeskus haastavat sinut näyttämään vihreää valoa yrittäjien huolten jakamiselle: osallistu jakamalla yrittäjyyteen liittyvä kuva tunnisteilla #KymppiKymppi #VihreääValoa ja #YrittäjienPuolella.

Päivään voi osallistua myös jakamalla tietoa Yrittäjän talousavun ja Yrittäjän kriisikeskuksen yrittäjille suunnatuista palveluista. Yrittäjän talousapu palvelee yrittäjiä talousasioissa ja Yrittäjän kriisikeskus elämän muutostilanteissa, kun omat voimat käyvät vähiin tai haluat lisätä hyvinvointiasi. Huolien kasaantuessa ei tarvitse jäädä yksin.

Näin tavoitat Yrittäjän talousavun ja Yrittäjän kriisikeskuksen

Yrittäjän talousapu -neuvontapalvelu:
• suomeksi ma–pe klo 9–16.15 numerossa 0295 024 880 (pvm/mpm)
• på svenska to kl 9–16.15 0295 024 881
• In English Mon.–Fri. 9–16.15 0295 024 882
• Yhteydenottolomake (webropol.com)
• Yrittajantalousapu.fi
• Yrittäjän talousapua koordinoi työ- ja elinkeinoministeriön ohjaama Työ- ja elinkeinohallinnon asiakaspalvelukeskus

Yrittäjän kriisikeskus:
• Yhteydenottolomake (mielenterveysseurat.fi)
• Yrittajankriisikeskus.fi
• Maailman mielenterveyspäivä 10.10.2022 (mieli.fi)
• Yrittäjän Kriisikeskusta toteuttamassa ovat MIELI Tukitalo Mielenterveys ry, MIELI Kainuun mielenterveys ry ja Lapin ensi- ja turvakoti ry

 

Yhteyshenkilöt
Lisätietoa

Tuomo Kallio
Yrittäjän kriisikeskus
Hankepäällikkö
puh. 044 493 1764
tuomo.kallio@tukitalo.com

Jari Leskinen
kehityspäällikkö
Yrittäjän talousapu/
TE-asiakaspalvelukeskus
puh. 040 5933 157
jari.s.leskinen@ely-keskus.fi

https://www.sttinfo.fi/tiedote/ala-jata-yrittajaa-yksin?publisherId=69817869&releaseId=69953699

© Business Kangasala 2024 Creative Crue