Haluaisitko osallistua yhteiseen yritysryhmähankkeeseen Pyhäjärveltä Päijänteelle?

Päijänne on Suomen toiseksi suurin järvi, joka tarjoaa veneilijälle huimat kalastus- ja virkistysmahdollisuudet. Vierasveneilijät ovat hyvin tervetulleita Kuhmoisiin, jossa Sahanrannan satama-alue toivottaa tulijat tervetulleiksi monipuolisine palveluineen. Sahanrannassa voit nauttia maittavan lounaan, yöpyä tai harrastaa. Satamasta löydät padel-kentät ja sieltä lähtee hyvät maastopyöräreitit.

Mutta voisiko matka jatkua siitä Längelmäveden reitille? Längelmäveden reitissä yhdistyvät Kangasalan isot järvet Roine ja Längelmävesi, mutta siitä sujuvasti pääsee myös Pälkäneen Mallasvedelle, josta reitti voi jatkua Valkeakosken kanavan kautta aina Vanajavedelle saakka. Roineen rannoilta löydät automuseon, kesäteatterin ja Kisarannan tanssilavan sekä Saarikylät. Yöpyä voit tunnelmallisissa mökeissä tai huviloissa tai vain nauttia päiväretkestä joko suurelle selälle tai pienten saarien syliin.

Päijänteeltä vene voi nousta kumipyörien kyytiin ja pääset hetkessä perille laskemaan sen Kuhmalahden Puntariin. Tai päinvastoin. Jos Roineen armaiset aallot ovat tulleet liiankin tutuiksi, miksi et lähtisi välillä Päijänteelle? Ammattitaitoinen kuljetus vie sinut ja veneesi uusille reiteille. Koe veneily uusissa maisemissa helposti ja vaivattomasti.

***

Yritysryhmähankkeen toteuttamiseen haetaan venetrailerin kuljettajia, lähitakseja, ravintolapalveluita, veneiden huoltopalveluita, majoitusta tarjoavia ja muita yrittäjiä, jotka voisivat osallistua uuden kumikanavan palveluiden tuottamiseen Päijänteeltä Puntariin ja Puntarista Päijänteelle.

 

Ota yhteyttä

Panu Anttila
Elinkeinokoordinaattori
Kuhmoisten kunta

Puh. 040 6851932
panu.anttila@kuhmoinen.fi

© Business Kangasala 2024 Creative Crue