Hevosvoimainen Kangasala – hankkeen kuulumisia

Hevosvoimainen Kangasala -hankkeen toteuttaminen on käynnistynyt helmikuussa ja siinä on päästy tekemisen puolesta mukavaan laukkaan.

Tällä hetkellä menossa on sidosryhmätapaamiset, joiden aikana pyritään tapaamaan mahdollisimman monet hevosalaan liittyvät yritykset tai yhteistyötahot. Tapaamisissa kerätään toiveita ja mielipiteitä hankkeen suuntaamisesta sekä tehtävistä toimenpiteistä.

Reitit talteen!

Hevosten käyttämät reitit ovat nousseet esille lähes jokaisessa tapaamisessa. Reittien kartoittaminen on tärkeä osa kevään toimenpiteitä. Tähän liittyen toivotaankin mahdollisimman monen ratsukon tai valjakon keräävän tietoa omista reiteistään. Keräämiseen sopii erinomaisesti vaikkapa kännykkään ladattava sovellus (esim. Sports Tracker), urheilukellot ja muut laitteet. Näistä saadun reittidatan voi toimittaa GPX-muotoisena hankkeen Arttu Kotilaiselle sähköpostiin. Myös karttapiirustukset ja muut ovat toimiva tapa jakaa tietoa reiteistä ja niiden tarpeista.

Reittien lisäksi kevään aikana haluamme myös kiinnittää huomiota liikkumiseen hevosilla. Hanke suunnittelee keskustelutilaisuutta turvallisesta liikkumisesta reiteillä ja kaupunkimiljöössä. Tämä tilaisuus tulisi olemaan kaikille avoin, ja sinne tullaan kutsumaan edustajat eri liikenteen käyttäjäryhmistä. Seuraa hankkeen tiedotusta!

Hanke tulee olemaan mukana myös Kangasalan muissa tapahtumissa ja hevosia halutaan sen kautta näkyväksi osaksi kaupunkikuvaa. Otamme mielellämme vastaan tähän liittyviä toivomuksia ja ajatuksia!

Arttu Kotilainen

Projektipäällikkö, Hevosvoimainen Kangasala -hanke
p. 040 133 6450
arttu.kotilainen@businesskangasala.fi

© Business Kangasala 2024 Creative Crue