Hevosvoimainen Kangasala -hankkeen projektipäälliköksi valittiin Arttu Kotilainen

Leader-rahoitteisen Hevosvoimainen Kangasala -hankkeen projektipäällikön tehtävään saapui 13 hakemusta. Hakemuksen ja haastattelun perusteella tehtävään valittiin Arttu Kotilainen Kangasalta.

Arttu Kotilainen on hevoshullu yrittäjä, jolla on pitkä kokemus yritysten kehitysprojekteista, tuotekehityksestä sekä projektinhallinnasta. Hän on työskennellyt aikaisemmin esimerkiksi projektipäällikkönä Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:ssä sekä Hermia Yrityskehitys Oy:ssä. Hän harrastaa ratsastusta ja tuntee sydämenasiakseen tukea hevostalouden kehittämistä nykyaikaisin menetelmin.

– Yleensä, kun otan ohjista kiinni, niin pian mennään täyttä laukkaa yli esteiden. Kypäränremmit tiukalle! toteaa projektipäällikkö Kotilainen.

Hevosvoimainen Kangasala -hankkeella on tarkoitus tiivistää hevosalan toimijoiden yhteistyötä, tiedottaa ja tuoda esille hevosalan mahdollisuuksia sekä aktivoida toimijoita yhteiseen tulevaisuuden kehittämiseen. Hevosvoimainen Kangasala -hanke on seitsemän kuukauden mittainen kehittämishanke ja sen toteuttaminen alkaa 1.2.2021.

Arttu Kotilainen. Kuva: Mirella Ruotsalainen hertjekker.net
Arttu Kotilainen. Kuva: Mirella Ruotsalainen hertjekker.net
© Business Kangasala 2024 Creative Crue